Jyrki J.J. Kasvi Jyrki J.J. Kasvi (vihreät, Espoo)

Kaikki blogit puheenaiheesta Uni

Kesäaika vaarantaa terveytesi

Vaaliblogi 11

Otsikko ehkä hieman liioittelee, mutta se iltavirkulle suotakoon. Iltavirkkuna koen olevani jatkuvasti väärällä aikavyöhykkeellä, kesäaikaan kahden aikavyöhykkeen päässä oman sisäisen kelloni rytmistä.

Unettomuus, kännykät ja muut mikroaaltosäteilyä tuottavat lähettimet

Ahkera kännykänkäyttö näyttäisi tutkimusten mukaan vaikuttavan haitallisesti uneen, joko haitaten nukahtamista tai häiriten unen laatua.

Ammatissaan vahvasti joko matalataajuisille magneettikentille tai radiotaajuiselle säteilylle altistuvilla on myös ongelmia käpyrauhasen melatoniinin tuotannossa ja sen kautta univaikeuksia.

Jos minä en nuku, et nuku sinäkään!

Katja Lahti kirjoitti Helsingin Sanomissa osuvasti siitä kuinka harvalukuiset aamuvirkut sanelevat suomalaisen yhteiskunnan rytmin. Tutkimustenkin valossa vain harvoille on helppoa herätä aamulla kuudelta, mutta siitä huolimatta heidän mukaan yhteiskunta pyörii. Siksi koulutkin alkavat valitettavan usein klo 8.00 eikä tuntia tai kahta myöhemmin. Muistan itsekin miten kauheita tuollaiset aamut olivat etenkin lukioaikoina.

Elokuvaelämys: Resonance - Beings of Frequency

Vuoden Ympäristöelokuva on Resonance - Beings of Frequency. Suosittelen lämpimästi!

Palkittu parhaana dokumenttielokuvana Crystal Palacen filmifestivaaleilla.

Ensimmäiset 10 minuuttia katsottuaan ... on aivan koukussa :-) Suosittelen filmiä kotien lisäksi kouluihin ja työpaikoille katsottavaksi.
 

https://

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä