Jyrki J.J. Kasvi Jyrki J.J. Kasvi (vihreät, Espoo)

Kaikki blogit puheenaiheesta Maine

Politiikan aliarvostettu maine

Politiikka on yhteisten asioiden hoitamista, hyvässä hengessä ja hyvässä yhteistyössä muiden puolueiden kanssa. Poliitikkojen ja kansanedustajien tärkein tehtävä on kuunnella kansaa ja viedä kansalasten viestiä eteenpäin tinkimättömästi ja rehellisesti.

Näkyvyyttä enemmän kuin rohkeinkaan on toivonut – myös Suomelle!

Englannin X – factory UK markkinoi nyt ilmaiseksi Suomea, vaikka hetki ja koko tämä mainos- ja markkinaputki on yksinomaan Saara Aallon juhlaa, sekä tietysti hänen tuotantotiimin, joka rautaisesti nostaa Saaraa kohti tähtiä.

Otteita mediastamme - linkkeinä:

1

~ http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005002391.html

Solsidan

Die Welt –lehden tämän hetken toiseksi luetuin artikkeli kertoo Suomesta. Kansainväliset lehdet ovat viime aikoina muutenkin uutisoineet ahkerasti meistä, sillä olemmehan Euroopan sairas mies. Bkt:n kehitys on alle Kreikan ja ongelmia riittää.

Maine ratkaisee - mutta se pitää ansaita

Mennään eikä meinata – VR.

Olemme luotettava ja reilu työantaja – Finnair.

Hangosta Utsjoelle luotettavaa sähköntoimitusta – Fortum.

Arjesta irtaantunut yritysviestintä suoltaa asioita, jotka eivät vastaa todellisuutta. Asioita, joita edes oma henkilökunta ei ymmärrä ja osaa selittää, saati sitten että asiakkaat ymmärtäisivät tai edes hyväksyisivät. Meidän eristäytynyt ja monopolistinen pikkuinen markkinamme on antanut siihen tähän saakka mahdollisuuden.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä