Jyrki J.J. Kasvi Jyrki J.J. Kasvi (vihreät, Espoo)

Kaikki blogit puheenaiheesta Vaalimainonta

Vaalimainoksen anatomiaa

Jakaessani viime yönä lehtiä, näin niiden kannet täynnä vaalimainoksia. Mietin, miksi päädyin omaan mainokseeni ja ajattelin vähän avata prosessia. Kommenti siitä, menikö ihan pieleen voisivat olla hyödyllisiä.

Orator non grata

Poliitikot eivät ole maailman suosituimpia ihmisiä. Jostain kumman syystä heti kun aiemmin ihan mukava tyyppi erehtyy lähtemään vaaleissa ehdolle, hänestä tulee ihmisten silmissä jollain tapaa epäilyttävä.

Äänestäjä, oletko äänestänyt haittapäättäjää?

Tänä aamuna, palatessani lehdenjaosta, katselin teiden varsilla olevia vaalimainoksia ja kuuntelin radiosta - vaalimainoksia. Eräs mainos, jääköön kilpailija tässä kehumatta, oli minusta varsin hyvä. Jäin miettimään, miksi mainos oli minun mielestäni hyvä. Olen opiskellut 1300 opintopistettä, montaa eri alaa. Silti työllistyminen tekniikan alalla ei ota onnistuakseen, koska työpaikkoihin etsitään useimmiten spesialistia. Työnantajalla, tai rekrytointifirman konsulentilla on jonkinlainen kuva siitä, mitä ideaalinen hakija osaa.

Omat koirat purivat

 

 

Omat koirat purivat…

Enkä tarkoita nyt omaa puoluetta (sdp) vaan fb ryhmää Joukkovoima ry.

Nyt ymmärrän miksi ”vallankumous” ei onnistu Suomessa! Pienet piirit ilmeisesti tappelee sisällään siitä kuka saa tehdä sen vallankumouksen.

Mutta miten mikään koskaan muuttuisi jos edes niissä ryhmissä, joissa muutosta halutaan, ei anneta olla esillä niiden henkilöiden, jotka ovat ehdolla vaaleissa sitä muutosta tekemään ?!   

Mainokset kertovat

Ehdokkaita on jonkun verran käsiteltykin eduskuntavaalien tiimoilta, mutta puoluetason mainontaa ei niinkään. Monet pienpuolueet ovat sen verran väljiä ohjelmiltaan, että he käyttävät kattotason kampanjassaan yleensä jotain laajempaa teemaa ja ehdokkaat voivat sen päälle rakentaa omansa.

Kokoomus yrittää silmänkääntötemppua

Kokoomusjohtoiset Kataisen-Urpilaisen ja Stubbin-Rinteen hallitukset ovat kuten tiedämme maamme historian toiseksi huonoimmat. Se huonoin oli Kuusisen hallitus.

Huonous johtuu siitä, että hallitus on täysin epäonnistunut tärkeimmissä hallitusohjelmaan kirjatuissa tavoitteissaan. Lisäsi maa on saatu ennennäkemättömän pahan laman kouriin.

Pääministeriksi tultuaan Stubb uhosi, että "tämä hallitus on toimeenpanohallitus". Ja mikä on lopputulos? Hallituspuolueet äänestivät lopulta jopa omia esityksiään vastaan!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä