Jyrki J.J. Kasvi Jyrki J.J. Kasvi (vihreät, Espoo)

Maailmassa kaikki hyvin

Talouslama on kadonnut, ilmastonmuutos peruttu ja Afganistanissa on rauha. Mihinkään muuhun johtopäätökseen ei ole voinut tulla lehtikioskilla, kun viikon iltapäivälehtien ykköslööppiuutisena on ollut RFSU:n seksilelujen tulo Citymarkettien tuotevalikoimaan. Saman johtopäätöksen todellisten uutisten loppumisesta voi tehdä nettikeskusteluista: Yksin Iltalehden keskustelupalstalla asiaa on päivitelty jo yli tuhannessa viestissä.

Siis haloo? Mitä ihmeellistä siinä on, että tavallisessa tavaratalossa myydään fyysistä terveyttä, henkistä hyvinvointia ja parisuhteen laatua parantavia apuvälineitä? Paitsi ehkä se, miksi seksilelut tulevat tavallisiin tavarataloihin vasta nyt? Miksi ne on tähän asti piilotettu erikoismyymälöihin ujompien ihmisten ulottumattomiin?

Paljon perustellummin lööpeissä voitaisiin päivitellä, miten on mahdollista, että ”perhemarketeissa” myydään tupakkaa ja olutta, vaikka ne vaikuttavat ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin päinvastoin haitallisesti.

Eli kiitos Citymarketeille suomalaisten elämänlaadun parantamisesta ja haitallisten tabujen murtamisesta. Seuraavaksi K-ketjun tulee kuitenkin kouluttaa asiantuntevia myyjiä, jotka osaavat tarvittaessa kertoa asiakkaille, mitkä lelut sopivat heille parhaiten, ja neuvoa, miten niitä tulee käyttää. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Taikaministeriön kanslisti (nimimerkki)
M-T Heikka

No, herraisä, tulleekos seksilelut Citymarketteihin! Emmie ole kuullukhaan ko säästän aivojani (aivojensuojeluohjelma) ja itteäni enemiltä uutisilta. Luen nykyhhään vain US:n, enkä ole semmosta uutista nähnykhään. Herratunaika senthään. Kyllä mie piän, että siinä käy näin:
http://www.youtube.com/watch?v=yJRqjJ4C5G4&feature...

ou...maimai...

Sodat ja ilmastonmuutokset ovat liian suuria uutisia. Niihin ei voi edes vaikuttaa muuten kuin kävelemällä sinne Citariin.

Naama (nimimerkki)

"Talouslama on kadonnut, ilmastonmuutos peruttu ja Afganistanissa on rauha."
- Totta, sillä nämä ovat useimmille meistä käsitteellisiä ongelmia jossain muualla - taseissa, käppyröissä ja maailmankolkkien syrjäkylissä.

Sen sijaan asunnottomuus, yksinäisyys ja itsemurhat ovat täyttä totta todellisille suomalaisille kanssaihmisille. Miksi Kasvi et muistuttanut niistä?
- Koska luulet norsunluutornissasi että sopivan dildon löytäminen on keskivertosuomalaiselle ongelmista kinkkisin??

(ps. sellaista k-kauppiasta ei kyllä pystytä kouluttamaan edes aalto-yliopistossa, joka saisi tulla neuvomaan minua lelujen "käytössä" ruokaostosten lomassa)

Auria (nimimerkki)

Ihmettelin tätä "uutista" jo tossa aiemmin viikolla. Hyvin menee mutta menköön!

Ahti (nimimerkki)

Onhan noita vähän euromarketeissaki.Ollut keväästä asti.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Eduskunnassa on kaikista ahdistelijamiehistä, Tanja Karpelasta, Merikukka Forsiuksesta, Ilkka Kanervasta jne. kertovista ilmeisen perättömistä kulkupuheista päätellen veri valahtanut aivoverenkierrosta jo aikaa sitten oman käden oikeudella lähinnä genitaalien laskimoverenkierroksi.

Jos huomattava osa äänestäjistäkin menettää aivoverenkiertoaan kansanedustajien tavoin, oikeastaan hyvinvointi, kansanterveys ja kansallinen turvallisuus kärsivät.

Seuraava vaihe on tietekin se, että K-Plussa-korttilaisille myönnetään tyytyväisyystakuu.

Populismin taso alenee entisestään. Se on yksi degeneraatioilmiö länsimaisessa yleisessä rappiossa.

Pasi Turunen (nimimerkki)

Jyrki,
vaihda puoluetta.
Sie olet liian tolkullinen Virheet De Röda:an.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Jyrki Kasvi ei ole ensinkään tolkullinen luonnonsäästäjä. Sen lisäksi, että hän ajattaa itseään kuluttajan ja suurikokoisen henkilöautoin päästöin taksilla eduskunnan eniten, pitää kahdeksaa tietokonetta, joita ei kierrätä Linuxilla uusiokäyttöön, hän hurraa patterileluille Euromarketissa ja CityMarketissa eikä ajattele rahtuakaan luontoa. Kaupunkimaastoautoillut Vesa Hack ja maastoautoileva Tarja Cronberg ovat samanlaisia. Satu Hassi lentelee ympäri maailmaa business classissa puhumassa köyhyttä ja hiilidioksidia pois kuin olisi Tarja Halonen tai Erkki Tuomioja.

Ehdotan, että Vihreän liiton eduskuntaryhmän järkimiehet (onko heitä) tekevät heti vetoamuksen tältä pohjalta.

http://www.canada.com/life/Green+vibrators+promise...

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Google "sustaintable pleasure"

M-T Heikka

Tapio: "veri valahtanut aivoverenkierrosta jo aikaa sitten oman käden oikeudella lähinnä genitaalien laskimoverenkierroksi."

Mitä sen väliä, jos on vara valahtaa. Aika harvalla tuntuu olevan. Jyrki osaa kirjoittaakin merkillisen hyvin joksikin "teknillistentieteideninsinjööriksi", tai en tiedä...enkä viitsi googlettaa, muistini mukaan kumminkin näin.

Minua ainakin melkein ahdistaa lukea jotain ihmetönkkökirjoitusta joiltakin. En väitä, että itsekään olisin mikään kirjailija, mutta minähän en olekaan mikään kansanedustaja Väärälä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset