Jyrki J.J. Kasvi Jyrki J.J. Kasvi (vihreät, Espoo)

Sukupuolettuneita tabuja

Kiitos Kari Uotila (vas., tasa-arvoasiain neuvottelukunnan miesjaoston puheenjohtaja) tämänaamuisesta Hesarin mielipide-kirjoituksesta!

Uotila tarttuu kipeään ja tabuun aiheeseen, miehiin ja poikiin kohdistuvaan seksuaaliseen häirintään. Kun puhutaan seksuaalisesta häirinnästä, miehiltä tai pojilta ei välttämättä osata edes kysyä, mitä kokemuksia heillä on.

Tabun tunnistaakin parhaiten siitä, että sitä ei osaa edes kysyä ilman tietoista ponnistusta. Hyvän esimerkin sukupuolittuneen tabun kohtaamisen vaikeudesta tarjoaa miehiin kohdistuva parisuhdeväkivalta. 40% lähisuhteessa tehdyistä törkeistä pahoinpitelyistä on naisten tekemiä, mutta silti julkinen keskustelu ja tutkimus kohtelee miehiä ensisijaisesti parisuhdeväkivallan takijöinä ja naisia uhreina. Siitä ei ole kuin jokunen vuosi, kun lähes kaikkien puolueiden naisjärjestöt vaativat Raha-automaattiyhdistyksen rahoituksen peruuttamista Vaiettu naiseus -kampanjalta nimenomaan siksi, että siinä tutkittiin myös miehiä parisuhdeväkivallan uhreina.

Tabuista syntyykin helposti kehäpäätelmä: Tabua jota ei ole olemassa ei tarvitse tutkia ... ja kun tutkittua tietoa ei ole, ei ole myöskään mitään todisteita tabun olemassaolosta.

Itse havahduin miehiin ja poikiin kohdistuvan seksuaalisen häirinnän todelliseen laajuuteen vasta runsas vuosi sitten tutkijoiden ja kansanedustajien seuran (Tutkas) seminaarissa, kun Väestöliiton seksuaaliterapeutti Maaret Kallio puhui seksuaalisesti kaltoin kohdelluista nuorista.

Kallio esitteli vuonna 2006 tehdyn kyselyn tuloksia, jossa samat kysymykset oli esitetty sekä tytöille että pojille. Kyselyn mukaan kahdeksasluokkalaisista tytöistä 24,3 % ja pojista 16,4 % oli joutunut seksuaalisen kaltoinkohtelun kohteeksi. Yhdyntään tai muunlaiseen seksiin työistä oli pakotettu 2,3 % ja pojista 4,1 %. Kehon intiimejä alueita oli kosketeltu vastoin tahtoa 9,2 %:lla tytöistä ja 6,2 %:lla pojista . Kyse oli siis ~14-vuotiaista kahdeksasluokkalaisista.

Kallio kuvasi hyvin myös sitä, miten sukupuolittuneesti lasten seksuaaliseen kaltoinkohteluun suhtaudutaan. Tyttöjen ei tarvitse seksuaalisesta hyväksikäytöstä kertoessaan kohdata samanlaista reaktiota jonka pojat saavat helposti vastaansa. Moni on edelleen sitä mieltä, että pojalla on ollut vain onnea, kun on saanut jo nuorena kokemusta seksistä aikuisen naisen kanssa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (130 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Haloo! Missä tutkimuksessa sanottiin, että pojat on olleet yksistään aikuisen naisen kanssa? On mahdollisuus, että...

Ai niin, sehän on tabu.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Mietenkin ilmeisesti täytyy ryhtyä säälittäviksi käydäkseen heikommasta astiasta ja tullakseen tasa-arvoisiksi. Se, mikä ilmeisesti Vihreänkin liiton kannattajille on mahdotonta hyväksyä, on se, että suuri osa poikien ahdistelusta kuulunee noin 1%:lle - 3%:lle homomiehistä, joiden alttius joutua tilanteisiin on siis noin monikymmenkertainen.

Jyrki Kasvi ryhtyi koskettelemaan asiaa, jossa ainakaan seksuaalisen tasa-arvoisuuden kannattajilla ei ole mahdollista voittaa.

Jos nyt tässä kohtaa jokainen kirjoittaisi itseensä kohdistuneet ahdistelutapaukset, olisi mahdollista, että koko ongelmasta saataisiin realistinen kokonaiskuva.

Minä Itte (nimimerkki)

Ei ole ahdisteltu, ei miesten eikä naisten taholta.

Olisi kiinnostavaa kuulla tapauksesta, jossa aikuinen nainen on oikeasti ahdistellut poikaa.

Jussi Jalonen (nimimerkki)

Tapio O. Neva loihe lausuman:

"Se, mikä ilmeisesti Vihreänkin liiton kannattajille on mahdotonta hyväksyä, on se, että suuri osa poikien ahdistelusta kuulunee noin 1%:lle - 3%:lle homomiehistä."

Ahaa, Tapsa taisikin tulla paljastaneeksi jotain teini-iästään. No, tunnen sympatiaa, mutta jätetään kaverin traumat kuitenkin omaan arvoonsa.

Teini-iässä poikien seksuaalista ahdistelua tapahtuu paljolti kahdessa eri kategoriassa. Ensimmäinen on tyttöjen harrastama ahdistelu, joka voi olla fyysistä tai henkistä - so. tahallista ekshibitionismin sävyttävää kiihottamista, nöyryyttämistä sukupuolisen vihjailun kautta tai suoraa lähentelyä. Toinen on toisten heteroseksuaalisten poikien vertaispainostus, mikä taas pitää sisällään nöyryytyksen sukupuoli-identiteetin kyseenalaistamisen kautta. Poikien välillä tähän voi liittyä homoeroottisiakin sävyjä, teini-iässähän nyt hormonit pyörivät kundeillakin miten sattuu.

Ainoa, mikä JJJK:n siteeraamissa tilastoissa varsinaisesti pistää ajattelemaan, on prosenttilukema "yhdyntään tai muunlaiseen seksiin" pakotettujen tyttöjen ja poikien välillä. Siis että tytöistä 2,3 % ja pojista 4,1 %? Mitäs nämä lukemat on tuollaisiksi pistänyt? Onko taustalla joku pakon uhalla läpikäydyn miehuuskokeen perinne?

Cheers,

J. J.

Käyttäjän jyrkikasvi kuva
Jyrki Kasvi

@Ari Alsio

Huoh, toivottavasti et ajattele, että vain miehet pystyvät seksuaaliseen häirintään ja lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön, ovat uhrit sitten tyttöjä tai poikia. Jos olisit katsonut Kallion kalvot antamastani linkistä, olisit löytänyt tästä lisää tietoa. Osa hyväksikäyttäjistä ja häiritsijöistä on heteroita, osa homoseksuaaleja, ihan kuin muistakin ihmisistä.

Merja (nimimerkki)

Pedofilia on liian ahdistava ajatus, en siitä halua siksi sanoa mitään.

Mutta tuo, että naiset ovat yhtä väkivaltaisia kuin miehetkin, minusta se nyt on aivan itsestäänselvyys. Alkoholi tasaa loputkin. Miksi naiset olisivat vähemmän alttiita väkivallalle muka?

Nuo asenteet voivat juontua jonnekin sota-ajan jälkeisiin tunnelmiin. Monet sodan kokeneethan ryyppäsivät rajusti ja ajoivat perheen pakkaseen. Naiset eivät ennen juurikaan ns. ryypänneet.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

3J-kasvi vastauksenne tyydyttää. Halusin vain osoittaa, että kirjoituksesi loppu meni överiksi. Kaikella ystävyydellä, - blogisi on muuten aivan ansiokas.

En uhrannut ajatustakaan miehiin tai naisiin, koska julistauduin tasa-arvoiseksi taannoin ja siksi pelkkien naisten nostaminen poikien päälle kävi tasa-arvoni lihalle.

Jukka-Pekka Vasara

Kun suomalaisia poliitikkoja kiinnostaa lähinnä tällaiset asiat, kuten esimerkiksi persehinaajien marssit naapurimaissa, niin ei kannata ihmetellä miksi esimerkiksi talousasiatkin ovat päin persettä.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Kun kerran poliittinen johdomukaisuus vaatii, että postmodernisti ja hedonistisesti sekä epikurolaisesti keskitytään pääasiassa vain siihen, mikä päin v. tai päin p. niin ei ole aikaa stoalaisesti, järkiperäisesti, modernisti tai esimodernisti eli agraaristi pohtia asioita, jotka ovat muka "vain päin mäntyä".

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Mikäkö on päin v.? No ainakin Oulun tuomiorovastikunta tai tuttavallisemmin Oulun seurakuntayhtymä.

Merja (nimimerkki)

Kirkkolaivahan on perinnekamaa, Tapiolla on vain nyt joku muu mielessä.

Merja (nimimerkki)

Sorry, oliko tuo ahdistelua...sitä ei niin hoksaa, kun on miehistä kysymys!

mies.asia (nimimerkki)

Erittäin hyvä, että jotkut poliitikot uskaltavat tarttua tasa-arvoon myös muusta kuin yksin naisten aseman parantamiseen tähtäävästä näkökulmasta. Kiitokset Kasville rohkeudesta.

Liian usein poikien ja miesten ongelmat nähdään joko ansaittuna rangaistuksena historiallisista pahoista teoista tai epämiehekkäänä vinkumisena. Tai naisten alistamisena, ikään kuin miesten aseman parantaminen olisi aina naisilta pois.

Tabuja on vielä olemassa.

-- http://mies.asia

Evelina (nimimerkki)

Toisen ihmisen käyttäytymisen kokeminen häiritseväksi ei riipu häiritsijän kokemuksista. Tytöt ja naiset kokevat edelleen enemmän seksuaalista häirintää kuin pojat tai miehet, ei siksi että sitä olisi välttämättä kovin paljon enemmän vaan siksi että se on subjektiivista.

Sukupuolten väliset erot kasvavat vielä huomattavasti kun puhutaan aikuisista ihmisistä, sillä 14 vuotiaiden elämä on enemmän seksuaalisesti värittyneempää puheissa kuin teoissa. Aikuisilla tilanne on päinvastoin, mutta pääsääntöisesti osataan käyttäytyä asiallisesti.

On vaikea kuvitella tilannetta, jossa aikuinen nainen häiritsisi miestä pelkästään fyysisesti, vaan kyseessä on osa suurempaa kuviota, jossa nainen haluaa kyseisen miehen kokonaan omakseen.

Jotain miesten maailmasta kertoo sekin jokunen vuosi sitten julkaistu tutkimus, jonka mukaan monta kymmentä prosenttia miehistä luulee, että jos (vieras) nainen on hänelle ystävällinen, tämä haluaa seksiä kyseisen miehen kanssa. Tämä väärinkäsitys saattaisi selittää myös merkittävän osan naisten kokemasta seksuaalisesta häirinnästä, mutta tästä huolimatta itse olen edelleenkin ystävällinen myös miehiä kohtaan, sillä satun pitämään enemmän miehistä.

Taikaministeriön kanslisti (nimimerkki)

Trollaako tuo herra 15?

Jyrki Kasvi! Annatko noin pöyristyttävän väärän tiedon olla saatavilla korjaamatta sitä välittömästi?!

Mielipuoli (nimimerkki)

Sanottiinko tutkimuksissa olivatko pojat joutunet ensisijaisesti NAISTEN vaiko MIESTEN tekemän seksuaalisen ahdistelun kohteeksi? Kirjoituksessasi annat ymmärtää että tarkoitit aikuisia naisia. Sillä poikia ahdistelevat ovat hyvin usein myös miehiä eivätkä suinkaan aikuisia naisia. Poikia kun ei voi pakottaa YHDYNTÄÄN ilman erektiota ellei se yhdyntä ole anaaliyhdyntää. Tytöt taasen voi pakottaa yhdyntään helpommin. Nainen on harvoin miespuolista niin paljon vahvempi fyysisesti että voisi PAKOTTAA miespuolisen yhdyntään. Nainen on harvemmin fyysisesti vahvempi kuin esim. nuorikaan miespuolinen. Nainen voi kylläkin manipuloida varmastikkin yhdyntäänkin jonkun halutessaan.
Pedofilia ei kylläkään tietenkään useinkaan perustu varsinaiseen pakottamiseen vaan suoraan hyväksikäyttöön, joka on siis tietämättömän ihmisen manipulointia esim. sellaisiin asioihin mistä uhri ei joko ymmärrä tarpeeksi tai ei ole niille valmis mitenkään. Asia on järkyttävä ja se tulisi voida poistaa. Ts. em. kaltaista manipulointia HARRASTAVAT siis sekä miehet että naiset. Pojat jotka kohtaavat ko. toimintaa varmasti törmäävät ERILAISIIN ennakkoluuloihin ja törkeyksiin kuin tytöt jotka ovat olleet ko. toiminnan uhreina. SE asia vain ei tee kummastakaan rikollisesta ja tuomittavasta tavasta toimia yhtään vähemmän tai enemmän traagista uhrilleen. Kirjoituksesi perusteella vaikutti sille että poikien reaktio olisi jotenkin "enemmän" karmivaa mielestäsi. Pitääkö paikkansa?
Olen ihmetellyt jo pitkään sitä linjaa millä miehet toimivat esim. näiden miesasioiden "hoitamisen" suhteen..sillä siitä saa juuri tuon kuvan että miesten kohtaama epäoikeudenmukaisuus olisi MUKA jotenkin karmivampaa ja julmempaa kuin naisten. Ts. tämä on se selkeä yhteenveto jonka voi vetää seuraamieni kesustelujen pohjalta. IKÄVÄKYLLÄ.
Sehän ei voi yksinkertaisesti mitenkään pitää paikkaansa sillä kun asiaa ajattelee yleishumanistisella tavalla niin JOKAISEN kärsimä vääryys tms. on ns. yhtäarvokasta tai epäarvokasta, jos siitä puhutaan yleisellä tasolla tai käsitteenä.
Oikeuskäytännöissä ja moraalisissakeskusteluissa voidaan vääntää sitten peistä sen suhteen, että onko nyrkillä lyöminen yhtä paha kuin vaikkapa kasvoille sylkeminen.

Toivoisin että että löisi itsellenne tai asiallenne puukkoa kylkeen antamalla ko. vaikutelmaa tekemisestänne. Sillä se vie uskottavuuden ja tuntuu hyvin hyvin yliammutulle liioittelulle aika-ajoin.

pekka toivonen (nimimerkki)

Miten tutkimuksessa oli käsitelty ko. nuorten isien ja äitien ja veljien ja siskojen osuustta seksuaalisina häiritsijöinä ? Usein perhe on pahin.Ja erityisesti nykyisten uusioperheitten aikakautena tilaisuus voi tehdä varkaan,kuten sanotaan.

minä_vieras (nimimerkki)

"seksiin työistä oli"

typo. ei minulla muuta.

JL (nimimerkki)

Voi Jyrki minkä teit! Menit kyseenalaistamaan Vihreän liiton pyhiä opinkappaleita. Siinä meni mahkut puheenjohtajuuteen.

Taikaministeriön kanslisti (nimimerkki)

Jyrki Kasvi. Jotta säilyttäisimme asioiden oikeat suhteet, voisitko julkaista tilastotietoa siitä, kuinka monta prosenttia alaikäisten poikien hyväksikäytöstä on aikuisten naisten suorittamaa? Muistaakseni se oli 1% (yksi prosentti) kaikista tapauksista, mutta voin olla väärässä tai tietoni voivat olla vanhentuneita. Valistaisitko meitä?

Entä mitä kaikkea sisältyy poikien seksuaaliseen häirintään? Toisin sanoen mitkä asiat pojat kokevat seksuaalisena häirintänä? Aikuisena ihmisenä toki osaan arvioida mitä ko. häirintä on aikuisen tekemänä, mutta entä millaista on samanikäisten tyttöjen taholta tuleva kohtelu joka koetaan seksuaalisena häirintänä? Entä hyväksikäyttö? Poikiahan eivät tytöt voi raiskata, vain toiset pojat ja miehet.

JN (nimimerkki)

Muistini mukaan Norjassa tuomittiin muutama vuosi sitten kaksi naista miehen raiskaamisesta, olivat sitoneet nukkuvan miehen. Puolustus vetosi siihen, että erektio todisti suostumukssesta, mutta oikeus totesi, ettei sitä aina voi estää vaikka haluaisi. Tämän miehen kokemuksen mukaan oikein.

Asdf (nimimerkki)

Miksi tekijöinä mainitaan nainen tai mies? Entä suunnilleen samanikäiset tytöt ja pojat. Samalla lailla hekin voivat häiritä. Linkin takaa ei löytynyt tietoa tekijöiden iästä.

Erkki K. Laakso (nimimerkki)

Tässä sulle J.J. Kasvi seksuaalista häirintää ja valtioterrorismia: http://erkkikalevilaakso.blogspot.com/

Mies on helppo "raiskata" ja erityisesti kun on tarpeeksi poliittista valtaa ja voimaa..

isä (nimimerkki)

Miksi haluatte vääntää kättä siitä onko tekijä mies vai nainen? Tärkeää tuossa asiassa on uhri, eli ne pojat ja tytöt ja se että lähes puolet uhreista on poikia ja he jäävät keskustelussa huomiotta.

mielipuoli (nimimerkki)

"Miksi haluatte vääntää kättä siitä onko tekijä mies vai nainen? Tärkeää tuossa asiassa on uhri, eli ne pojat ja tytöt ja se että lähes puolet uhreista on poikia ja he jäävät keskustelussa huomiotta"

Pojat eivät jää yleishumanistisessa keskustelussakaan huomiotta. Uhri on aina tärkein KÄYTÄNNÖN TOIMISSA, mutta usein keskustelussa asiaan liittyy muutakin kuin pelkästään uhrin asema eli esim. yhteiskunnassa olevat asiat ja kulttuurilliset käsitteet tms. on pakko ottaa huomioon KESKUSTELUSSA.
Miksi sitten tekijästä väännetään kättä? johtuu ihan siitä että tämä ns. miesliike haluaa väen väkisin väntää asiat nurinpäin ja liioitella naisten tekemää väkivaltaa TMS. JA JNE., sekä mahdollisesti, jopa fundamenttalisesti, ylläpitää nykyisiä valtarakenteita. Ilman, että se haluaa mahdollisesti korjata todellista ongelmaa tai edes keskustella siitä faktana eli ESIM. yleisempää miesten tekemää väkivaltaa tai agressiota tai ilman että haluaa esim. puuttua palkka epätasa-arvoon tms. ja jne.

t:ÄITI

Asdf (nimimerkki)

26: Jos on suuria eroja siinä, onko tekijä vanhempi mies tai nainen tai samanikäinen poika tai tyttö, asialla voi olla merkistystä esimerkiksi ongelmien ennaltaehkäisyyn.

Kyllästynyt (nimimerkki)

Aihe taitaa olla näköjään todella iso tabu.Vähätellään ja ruvetaan keskustelemaan kummalla sukupuolella on asiat huonommin,ikään kuin tämä olisi joku kilpailu ja samalla yritetään tukahdutaa ongelmat.Ei se,että naiset kohtaavat väkivaltaa poista sitä tosiasiaa,että näköjään miehetkin sitä kohtaavat,mutta kysymys kuuluukin halutaanko me keskustella vain toisen sukupuolen ongelmista vai joko pystyisimme keskustelemaan yhdessä ja siten edistämään tasa-arvoa.

Antti Heiskala (nimimerkki)

"Jyrki Kasvi ryhtyi koskettelemaan asiaa, jossa ainakaan seksuaalisen tasa-arvoisuuden kannattajilla ei ole mahdollista voittaa."

Tabu tabun alla

Todellakin, kehotan Jyrki Kasvia tutustumaan vihreiden ihannoimien homoseksuaalien osuuteen poikiin kohdistuvassa seksuaalisessa hyväksikäytössä. Vai onko niin ettei vihreiden agenda sittenkään kestä sitä todellisuutta mikä tuolla ulkona on.

Ja sekin Kasville tiedoksi, että haikara ei siis tuo kenellekään lapsia, ei edes luonnnonsuojille, vaan ne syntyvät siitä kun sukupuolten ( huom. jotka ovat siis: mies ja nainen ) sukusolut yhtyvät. Koko ihmisyyden historian aikana maailmaan ei olekaan syntynyt ainuttakaan lasta jolla ei olisi ollut niin isää kuin äitiäkin, eikä synny nykyäänkään - kiellettiin lapselta isä tai ei - vihreiden ja Jyrki Kasvin itsensäkin välinpitämättömyydessään ja tietämättömyydessään tukeman, lapsen vain naisen tilaustuotteeksi alistavan ja siis laittoman, ns. hedelmöityshoitolain aikanakaan.

antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Espoolainen (nimimerkki)

Kiitos, Jyrki, olen iloinen, että olet ottanut tämän asian käsittelyyn. Erityisesti koulumaailmassa pojat saavat usein niskoilleen tyttöjen aloittamat ongelmat. Tytöt aloittavat kiusaamaan poikia ja kun he puolustautuvat, heitä rangaistaan. Tämän muistan erityisen hyvin omalta kouluajaltani. Teini-ikäiset tytöt osaavat olla ihan yhtä ilkeitä kuin samanikäiset pojatkin eikä seksuaalinen ahdistelu ole suinkaan poissuljettu siinäkään iässä.

Nimimerkki Mielipuoli/Äiti hyökkää voimakkaasti miesasialiikettä vastaan. Tietenkin on hyvä olla kriittinen kaikkea kohtaan, mutta jotenkin taas jäi sellainen kuva, ettei miesten ongelmista saisi puhua, koska se sortaa naisia. Miesasialiikkeessä saattaa olla henkilöitä, jotka haluavat liioitella naisten tekemää väkivaltaa, mutta muut tahtovat tuoda sen esiin. Nythän sitä ei ainakaan puolivirallisesti ole olemassakaan eikä siitä saa puhua. Siitä täytyy puhua. Se voi olla monille naisille ongelma ja heidän tulee saada siihen apua. Heilläkään ei ole oikeutta lyödä. Samoista ongelmista miehillä on jo keskusteltu paljon.

Hra Kasvi, toivoisin vielä, jos suinkin mahdollista, että ottaisit kantaa erityisesti puolueen sisällä poikien ympärileikkausta vastaan. Ei ole hyväksyttävää, että uskonnon varjolla sorretaan ihmisoikeuksia. Jokaisella ihmisellä on oikeus päättää omasta vartalostaan. Lapsia tulee suojella aikuisten mielivallalta. Kun heistä tulee aikuisia, he saavat itse päättää haluavatko ympärileikkauksen vai eivät, mutta on vain harvoin perusteltu, lääketieteellinen syy tehdä se lapselle eikä kai koskaan vauvalle. Minusta on pöyristyttävää, mitä Vihreiden keskuudessa on asiasta puhuttu.

N (nimimerkki)

"Poikia kun ei voi pakottaa YHDYNTÄÄN ilman erektiota ellei se yhdyntä ole anaaliyhdyntää."

En tiedä minkä verran olet tietoinen siitä, miten muiden ihmisten ruumiit toimivat, mutta voin kertoa sinulle ettei miehen/pojan erektio tarkoita välttämättä suostumusta tai halua seksiin. Tietenkin tämä on hankalampaa (useimmiten) miesten osalta kuin naisten, mutta se ei tee siitä olematonta.

mielipuoli (nimimerkki)

"Aihe taitaa olla näköjään todella iso tabu.Vähätellään ja ruvetaan keskustelemaan kummalla sukupuolella on asiat huonommin,ikään kuin tämä olisi joku kilpailu ja samalla yritetään tukahdutaa ongelmat.Ei se,että naiset kohtaavat väkivaltaa poista sitä tosiasiaa,että näköjään miehetkin sitä kohtaavat,mutta kysymys kuuluukin halutaanko me keskustella vain toisen sukupuolen ongelmista vai joko pystyisimme keskustelemaan yhdessä ja siten edistämään tasa-arvoa. "

Todellinen kysymys kuuluu että mihin panostetaan..eli marginaaliin vaiko isompiin ongelmiin. Voisi sanoa että mustiin kohdistunut rasismi ja syrjintä ei poistunut sillä että orjuus kiellettiin ja YKSIKÄÄN valkoihoinen ei voi sanoa asiaa millään muulla tavalla jos on rehellinen. Sama pätee kaikkialla humanistisissa ja ihmisarvoon liittyvisssä kysymyksissä. Se panostus ja kohdistus edistää tasa-arvoa ja ne pienemmätkin asiat tuppaavat korjaantumaan siinä ajan kuluessa sekä samalla. Asia kerrallaan niinkuin tavataan sanoa.

Antti Heiskala (nimimerkki)

Tasa-arvotesti kaikille ( myös ja etenkin Presidentti Tarja Haloselle ):

Adressi: Biologisen isän oikeudet
http://www.adressit.com/mikael77

Oletko Jyrki Kasvi jo allekirjoittanut tuon tasa-arvoadressin?

Kysyin kerran muuten valtiollisen Tasa-arvoasian neuvottelukunnan ( TANE) järjestämässä "Puoluejohtajien tasa-arvopanelissa" hirvittävän kysymyksen.
Kysymykseni oli niin hirvittävä, että ensin yksikään puoluejohtaja ei siihen uskaltanut vastata. Jääräpäisesti, siis tapojeni mukaan, jatkoin törkeästi ja esitin hirvittävän kysymykseni uudelleen jolloin heistä rohkein, Päivi Räsänen, sentään uskalsi siihen vastata, ei yksikään muu. Hirvittävää kysymystäni kuunnellessaan Jyrki Katainenkin vain punoitti tuolissaan kuin pahanteossa yllätetty pikkupoika. Mikä oli tämä tasa-arvopanelissa suunnatonta kauhua herättänyt kysymykseni? Hirvittävyydestään huolimatta uskon, että voin kertoa sen teille, ja ettei se jää sensuurin kynsiin. Se kuului näin:

"Arvoisat puoluejohtajat, mitä mieltä olette, onko lapsella yhtäläinen oikeus niin isäänsä kuin äitiinsäkin."

www.lapsenoikeus.info

Taikaministeriön kanslisti (nimimerkki)

#32
Oletettavasti poika pystyy kuitenkin työntämään päältään pois samanikäisen tytön? (Etupuoli kun nyt kyseessä kumminkin on.) Satakiloisen aikuisen naisen kanssa voi olla jo vaikeampaa;) Käsi pystyyn kenellä on tämmöisestä kokemus?

Kyllästynyt (nimimerkki)

"Todellinen kysymys kuuluu että mihin panostetaan..eli marginaaliin vaiko isompiin ongelmiin."

40% lähisuhteessa tehdyistä törkeistä pahoinpitelyistä on naisten tekemiä.

Kuulostaa aika isolta ongelmalta!!

N (nimimerkki)

35.
Yhtä lailla kuin tytöt pystyvät halutessaan pistämään tavalla jos toisellakin hanttiin samanikäisille pojille tuollaisissa tilanteissa. Tietenkin mitä isompi kokoero, sitä hankalampi tilanne pienemmällä osapuolella on pistää hanttiin, mutta mahdollisuus yhdyntään pakottamiseen ja sen vastustamiseen löytyy kyllä kummaltakin.

TP (nimimerkki)

"Kyselyn mukaan kahdeksasluokkalaisista tytöistä 24,3 % ja pojista 16,4 % oli joutunut seksuaalisen kaltoinkohtelun kohteeksi. Yhdyntään tai muunlaiseen seksiin työistä oli pakotettu 2,3 % ja pojista 4,1 %."

Heh, tämäkin tilasto on saatu siis kyselemällä teineiltä tyyliin: "Oletko kokenut seksuaalista häirintää".
Heh, heh, kukapa tavallinen järkevä ja huumorintajuinen kasi-luokkalainen poika ei vastaisi tuohon pelkkää piruuttaan että "minä, minä".

Nuoret jätkät nauravat mahansa kipeeksi näillä kyselyillä. Ne harvat, joita tytöt ovat puristelleet munista, muistelevat sitä mielihyvällä. Ja se vielä pienempi osa, siis ne koulukiusatut joita on nöyryytetty myös seksiasioiden avulla, ovat pieni vähemmistö.

Ai ei vai tutkimukset tue tätä? No ei tietenkään tue. Juurihan kerroin, että ne kasi-luokklaiset jätkät vastaavat mitä sattuu näihin niin kivoihin kysymyksiin.

Kyllästynyt (nimimerkki)

"Heh, tämäkin tilasto on saatu siis kyselemällä teineiltä tyyliin: ”Oletko kokenut seksuaalista häirintää”.
Heh, heh, kukapa tavallinen järkevä ja huumorintajuinen kasi-luokkalainen poika ei vastaisi tuohon pelkkää piruuttaan että ”minä, minä”."

Tämänhän voisi kääntää myös niinpäin,että tytötkin vastaavat näihin kyselyihin mitä sattuu ja huumorilla.Eikö?

TP (nimimerkki)

"Tämänhän voisi kääntää myös niinpäin,että tytötkin vastaavat näihin kyselyihin mitä sattuu ja huumorilla.Eikö? "

Kyllä.

N (nimimerkki)

40.
Eli näillä tilastoilla ja kyselyillä ei ole mitään virkaa tai totuuspohjaa? Unohtakaamme siis asia, ei sitä tapahdu ollenkaan kenellekkään.

mies.asia (nimimerkki)

Monessa edellisistä kommenteista tulee hyvin esille tasa-arvokeskustelun vaikeus:

Perinteiset miehet pitävät miesten kohtaamista ongelmista valittamista naismaisena ruikutuksena ("hyvä vaan että oppivat", "kyllä minä tykkäisin jos kosketeltaisiin").

Feministinaiset ja profeministisesti suhtautuvat miehet eivät halua puhua miesten ongelmista tai niiden parantamisesta, koska patriarkaatti on paha (ikään kuin kaikki miehet olisivat huipulla; samaan tapaan miehet ovat yhteiskunnan pohjalla) ja vain naisilla voi olla mitään tasa-arvo-ongelmia. Ja vaikka miehillä olisikin ongelmia, niin jos ne ovat edes muutaman prosenttiyksikön naisten ongelmia pienempiä, niille ei oikeastaan tarvitsekaan tehdä yhtään mitään. Ideologia sokaisee.

Masentavaa.

Miksi sukupuolten kohtaamista ongelmista asiallisesti puhuminen on monelle niin kovin vaikeaa?

-- http://mies.asia/

Käyttäjän jyrkikasvi kuva
Jyrki Kasvi

Kari Uotilan alkuperäinen kirjoitus löytyy nyt myös hänen omilta sivuiltaan:

http://www.kariuotila.fi/blogi/2009/07/31/23

Moniin esitettyihin kysymyksiin ja spekulointeihin löytyy vastauksia Maaret Kallion Tutkaksen seminaarissa esittämistä kalvoista, jotka löytyvät tekstissä olevan linkin takaa.

Poikien ympärileikkaukseen olen ottanut kantaa mm. tässä lastussa:

http://www.kasvi.org/index.php?5288

Taikaministeriön kanslisti (nimimerkki)

40. Tytöt eivät yleensä suhtaudu näihin juttuihin huumorilla. Liekö sitten huumorintajun puutetta vai asiallisuutta vai mitä.

Antti Heiskala (nimimerkki)

"40% lähisuhteessa tehdyistä törkeistä pahoinpitelyistä on naisten tekemiä"

Lapsiin kohdistuvista pahoinpitelyistä puolestaan suurin osa on naisten tekemiä, mukaan lukien kaikkein vakavin väkivalta, eli lapsen kuolemaan johtanut väkivalta. Ei siis ihme, että "feminismi = tasa-arvo"-siskot ( mm. Virheät Naiset ry ) halusivat estää naisten väkivaltaisuuden tutkimisen, samaan aikaan kun he, perättömiä väkivaltaväitteitä lasten isistä kaikialle mediaan levittämällä, lobbasivat yksinäisille naisille ja lesbopareille "tasa-arvoisen oikeuden" tarkoituksella "isättömäksi" tehtävään keinotekoisesti aikaansaatuun lapseen.

Geneettisellä siteellä ei näiden, nykyisin Queer-tutkimuksesta ja -elämäntavasta erityisen innostuneiden, rakkaiden feministiemme mukaan ole mitään merkitystä ( etenkin pienet vihreät miehet ja pienet vihreät naiset ovat olleet tässä aivan eturintamassa ), mutta sitten heidän oli kuitenkin saatava lobattua sellainen laiton laki joka mahdollistaa heille itselleen keinotekoisesti tuotetun, niin minkäs muun kuin geneettisen lapsen. Säälittävämpää ja halpamaisempaa toimintaa saa maailmanhistoriasta hakea. Ja tässä toiminnassa sinä, Jyrki Kasvi, olet täysin rinnoin mukana, ja siis suoraan vastuussa. Sinä äänestit mm. 'isättömien' lasten tehtailun puolesta, sen seurauksista lapsille vähääkään välittämättä - kaikki vihreät äänestivät. Miten ihmeessä sinäkin kehtasit olla mukana tuollaisessa räikeässä lapsen ihmisoikeuksien raiskaamisessa? Mitä sinä silloin ajattelit, ja ketä?

Katso seuraavasta linkistä miten mm. Vihreät Naiset ry on mukana lapsiin kohdistuvan väkivallan piilottelussa: http://www.lapsenoikeus.info/naisjarjestojen-antam...

:a[

Asdf (nimimerkki)

"Moniin esitettyihin kysymyksiin ja spekulointeihin löytyy vastauksia Maaret Kallion Tutkaksen seminaarissa esittämistä kalvoista, jotka löytyvät tekstissä olevan linkin takaa."

Valitettavasti hyvin moniin ei löydy. Ei tekijöiden ikää eikä sukupuolijakaumaa, joita monissa kommenteissa ensimmäisestä lähtien on kyselty.

Antti Heiskala (nimimerkki)

Jyrki Kasvi kirjoitti: "Siitä ei ole kuin jokunen vuosi, kun lähes kaikkien puolueiden naisjärjestöt vaativat Raha-automaattiyhdistyksen rahoituksen peruuttamista Vaiettu naiseus -kampanjalta nimenomaan siksi, että siinä tutkittiin myös miehiä parisuhdeväkivallan uhreina."

Noinkin kyllä, mutta kyllä siinä päällimmäisenä oli tarkoituksena peitellä naisten lapsiin kohdistamaa väkivaltaa - josta he siis vastaavat valtaosin - heidän mielestään lapsen kohtaaman perheväkivallan todellisuuden esiin tuleminen kun ei olisi ollut tuolloin käsittelyssä olleen, lasten asemaa ja ihmisoikeuksia laittomasti kaventavan, lain säätämisen ja läpimenon kannalta ollenkaan hyvä juttu. Tuon itselleen säätämänsä lain läpimenemiseksi "tasa-arvo"siskot kun olivat nähneet niin paljon vaivaa, aina ihmisoikeussopimuksen väärentämisestä sen "suomentamisen" yhteydessä alkaen.

http://www.lapsenoikeus.info/KANTELU-OIKEUSKANSLER...

jmit (nimimerkki)

Kasvi,

Ei lapsi isää tarvitse, vaan miehen mallin. Niinkö se meni?

Poliisiammatikorkeakoulun lapsiuhritutkimuksessa oli 15 556 haastateltua nuorta. Ainoastaan yksi ilmoitti sellaisesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä, jossa lapsen oma isä oli lasta hyväksikäyttänyt törkeällä yhdyntään asti menevällä tavalla.

Pedofiilit ovat usein homoja. Yhdellä peofiililla saattaa olla satoja uhreja. Homoseksuaalit ovat yli kymmenkertaisesti väestömääräänsä nähden yliedustettuina lapsen seksuaalisessa hyväksikäytössä. Lapsen arjessa vahvasti elävä oma isä on lapsen paras suoja seksuaaliselta hyväksikäytöltä. Mistäs ympäristöstä luulet Kasvi, että ne lesboperheet niitä miehenmalleja lapsilleen etsivät?

Sinä Jyrki Kasvi olet hedelmöityshoitolakiäänestyksessä itse ollut ajamassa lapsia seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi ja nyt olet sitten tässä aihepiirissä jeesustelemassa. Eikö yhtään edes hävetä?

Vihreitä kannattaa äänestää jos sattuu olemaan lapsen oikeutta kummankin vanhempansa hoivaan halveksuva perverssi.

mies.asia (nimimerkki)

Mielestäni Kasvin ylenmääräisestä syyttelystä ei ole mitään hyötyä, päinvastoin.

Esimerkiksi Heiskalan ja jmit:in esittämät näkökohdat olisi hyvin voinut kertoa rakentavammalla, turhaa vastakkainasettelua ja syyttelyä vähentävällä tavalla, vaikka itse asioista olisikin eri mieltä.

Jo se, että näistä asioista voidaan keskustella julkisesti ja kansanedustajan kanssa, on edistystä, ja kiitos tästä kuuluu Kasville.

Hyökkäävyys ainoastaan vähentää rakentavan keskustelun mahdollisuuksia.

-- http://mies.asia

Mutu (nimimerkki)

"Jo se, että näistä asioista voidaan keskustella julkisesti ja kansanedustajan kanssa, on edistystä, ja kiitos tästä kuuluu Kasville."

Tämä kommentti pisti kyllä silmään.Ei voi näin huonossa jamassa olla Suomessa tasa-arvo keskustelu.En ole koskaan ymmärtänyt tätä vastakkainasettelua,miten se on muka joltain mieheltä tai naiselta pois jos molempien sukupuolten oikeuksia kunnioitetaan tasa-arvoisesti vai onko niin,että ainoat ketkä pääsevät ääneen näissä asioissa ovat ne jotka eivät oikeaa tasa-arvoa haluakkaan.

Antti Heiskala (nimimerkki)

Voi hyvä tavaton,

Nimimerkki mies.asia kirjoitti: "Esimerkiksi Heiskalan ja jmit:in esittämät näkökohdat olisi hyvin voinut kertoa rakentavammalla,"

No kuule, kerro sitten ihan niin rakentavalla tavalla kuin ikinä osaat, mitä asiasta ylipäänsä nyt ymmärrät, minä kirjoitan niin kuin asiat näen, en juonittele ja laskelmoi sen enempää, paitsi että pidän siitä visusti huolen että vastuussa olevat tahot tulevat henkilökohtaisesti mainituiksi ja joutuvat siotä kautta vastuunsa myös kantamaan. Kirjoitan siis niin rakentavalla tavalla, että siitä jotain sitten myös rakentuukin.

Oletko, mies.asia, tietoinen esimerkiksi siitä, että STM:n on viimein valmistelemassa lakimuutosta, jonka turvin raskaana olevat lapsellensa varmuudella pysyvän aivovaurion aiheuttavat päihdeäidit ( näitä lapsia syntyy tällä hetkellä noin 600 / joka vuosi ) voitaisiin pakottaa hoitoon lapsen suojelemiseksi. Sinäkö - edes nimeään paljastamaan uskaltamaton - "mies.asia" sen olet saanut aikaiseksi, vai oliskohan sittenkin niin että me yhdessä jmit:n kanssa olemme toimineet niin "epärakentavasti" ja "tehottomasti", että STM:n on ollut pakko, edes jonkunlaiset kasvot säilyttääkseen, tehdä asialle jotain.

Kansanedustajilla on vastuu lakiemme säätämisestä, niin myös Jyrki Kasvilla, kantakoon siis vastuunsa toimistaan hänkin, ei liene liikaa vaadittu, maassa jossa kukaan ei tunnu kantavan vastuutaan siitä mitä lapsille täällä tapahtuu.

mää (nimimerkki)

Täällä näköjään on hihat kääritty ja käyty vähättelemään koko ongelmaa. Sen sijaan halutaan että a) syntyy mielikuva, että homoahdistelu on heteroahdistelua yleisempää, ja että b) syntyy mielikuva, että naisten/tyttöjen väkivalta miehiä/poikia kohtaan on yleisempää kuin toisinpäin.

Kiitos Jyrki Kasvi, erittäin tärkeän asian esilletuomisesta. Fiksu juttu.

mies.asia (nimimerkki)

Esimerkiksi seuraava lause on mielestäni asiayhteydessään turhan kärkkäästi ilmaistu: "Säälittävämpää ja halpamaisempaa toimintaa saa maailmanhistoriasta hakea."

Arvostan kaikkea työtä, mitä tasa-arvon eteen tehdään, mutta ylenmääräinen syyttely saa helposti esittäjänsä vaikuttamaan epäasialliselta hörhöltä, ei vakavasti otettavalta keskustelijalta.

Jokainen päättää tietysti itse, miten ja millä tyylillä kirjoittaa. Voihan olla, että huomiota herättävä kirjoitustyyli toimii hyvin.

-- mies.asia

Antti Heiskala (nimimerkki)

No kuule, "mies.asia", minä en ainakaan ota sinua vakavasti tähän mennessä antamiesi näyttöjesi perusteella, niitä ei ole, se kun ei riitä, että kertoo että olisi keskusteltava rakentavammalla tavalla, ellei sitten peräti oikein "fiksusti". Mitään asiaa et ole tähänkään keskusteluun tuonut.

Lainasit asiayhteydestä irroittamasi pätkän tekstistäni, mutta eikö tuollainen tekstissäni kuvailemani touhu lakeja säädettäessä sitten muka ole jotain jota "säälittävämpää ja halpamaisempaa toimintaa saa maailmanhistoriasta hakea.”

Näin oivallisesti siis kirjoitin:

"Geneettisellä siteellä ei näiden, nykyisin Queer-tutkimuksesta ja -elämäntavasta erityisen innostuneiden, rakkaiden feministiemme mukaan ole mitään merkitystä ( etenkin pienet vihreät miehet ja pienet vihreät naiset ovat olleet tässä aivan eturintamassa ), mutta sitten heidän oli kuitenkin saatava lobattua sellainen laiton laki joka mahdollistaa heille itselleen keinotekoisesti tuotetun, niin minkäs muun kuin geneettisen lapsen. Säälittävämpää ja halpamaisempaa toimintaa saa maailmanhistoriasta hakea."

Olen edelleen täsmälleen samaa mieltä. Kyllä minun on ainakin hyvin vaikea keksiä valheellisempaa, perusteiltaan ontuvampaa, epäloogisempaa ja itsekeskeisempää tapaa kohdella lapsia ja säätää heitä koskevia lakeja, kuin mitä hedelmöityshoitolaissa tuolla kuvaamallani tavalla tehtiin. Itse asiassa luulen ettet vain ymmärrä mitä kirjoitin.

www.lapsenoikeus.info

joukahinen (nimimerkki)

Yllättävä ulostulo vihreältä kansanedustajalta. Eikö juuri vihreät ole vaatineet homomyönteistä
yhteiskuntaa? Kaiken hyväksymistä. Näistä poikien kokemista häirinnöistä on valtaosa "namusetien" tekemiä - sen tietää kaikki, tod näk. myös jopa tilastot. Ai nii sehän on
se tabu ...

mies.asia (nimimerkki)

"Lainasit asiayhteydestä irroittamasi pätkän tekstistäni, mutta eikö tuollainen tekstissäni kuvailemani touhu lakeja säädettäessä sitten muka ole jotain jota 'säälittävämpää ja halpamaisempaa toimintaa saa maailmanhistoriasta hakea.'"

Lakeja säädettäessä tuo saattaa olla mahdollista, mutta kirjoittamassasi lauseessa ei ollut ilmiselvästi kyse lakien säätämisestä, vaan sen voi aivan yhtä hyvin ymmärtää viittaavan kaikenlaiseen toimintaan maailmanhistorian aikana.

Voin keksiä lukuisia asioita historiasta, jotka ovat säälittävämpiä ja halpamaisempia kuin tuo laki, joskin sinulla on oikeus mielipiteeseesi kummassa tahansa kontekstissa.

-- http://mies.asia

pekka toivonen (nimimerkki)

Tabujen rohkea purkaja Jyrki Kasvi.Mikä on oma henkilökohtainen kokemuksesi ja mistä tämä mielenkiinto poikkeaviin seksuaalisiin ilmiöihin ? Siitähän on todella kyse,kun tarkastelee blogisi kirjoituksessa mainittuja matalia prosenttiarvoja.Kukaan kirjoittajista ei ole vaivautunut vastaamaan aikaisemmin esittämääni kommenttiin uusioperheiden isä/äiti/veli /sisko-altistavasta merkityksestä varhaisnuorten ilmoittamaan kokemaansa seksuaaliseen häirintään.
Mikä on käsityksesi,miksi uusioperehe on pyhä perhe ?

Evelina (nimimerkki)

Tasa-arvoahan on pitkälti vasemmistolaista politiikkaa, joka orjuuttaa naiset. Naiset alkavat olla jo miehiä koulutetumpia, mutta tekevät kahta uraa, kotona ja töissä. Yhteiskunta kasvattaa lapset, ja kaikki ovat niin väsyneitä, ettei perhe jaksaisikaan kasvattaa lapsia.

Jos korkeakoulutetun naisen lapset alkavat lähestyä kouluikää, katsotaan kotiäitiyttä kieroon. Todellista tasa-arvon edistämistä olisi ottaa yksi askel taaksepäin ja edistää vaikka osa-aikatyötä, näin kaikilla olisi hyvä olla. Naisia ei keskimäärin niin kovasti se ura kiinnosta, ainakaan perheen kustannuksella, mikä on tärkein syy naisten lasikattoon.

Lapsi todellakin tarvitsee sekä äidin että isän, sekä kasvaakseen tasapainoiseksi mieheksi tai naiseksi että osatakseen luoda suhteen vastakkaiseen sukupuoleen. Malli suhteesta tulee vanhemmilta ja malli puolisosta tulee vastakkaisen sukupuolen vanhemmalta. Naisten väkivalta lapsiaan kohtaan johtuu puolestaan siitä, että naiset ovat liian lempeitä kurinpitäjiä, siihen tarvitaan isää. No, tuossa lauseessa oli kyllä ristiriita, mutta kyse on siitä, että jos sana ei ole tehonnut täytyy turvautua väkivaltaan. Lähes kaikki naiset, jotka istuvat vankilassa taposta, ovat surmanneet väkivaltaisen miehensä, joten naiset luonnostaan ovat liian pehmeitä väkivaltaan.

Kommentti nro. 48. on kyllä harvinaisen tervejärkinen. Täytyy vain ihmetellä, mihin suuntaan homohype tätä yhteiskuntaa vie. Onneksi homoperheet ilman toisen sukupuolen vanhempaa ovat lukumääräisesti varsin harvinaisia, mutta se ei tietysti auta niitä lapsia, jotka niissä kasvavat.

Minullakin oli kotona isä, joten tiesin, millainen on hyvä mies ja osasin 8-vuotiaana olla lähtemättä namusedän matkaan.

Saint Aton (nimimerkki)

Tässä on alku Vihreitten Naisten kanta naisten aggressioiden tutkimiseen -- myös seksuaalisen väkivallan. Halpamaista nimenomaan lapsia kohtaan, koska tuossa yritetään estää sellaisen tiedon hankkiminen, jonka avulla kaikkein puolustuskyvyttömiä voitaisiin suojella. Todella törkeää! Mukana on myös vääristelyä, jonka voi tietysti myönteisessä hengessä tulkita tietämättömyydeksi ja kykenemättömyydeksi googlettaa. Suomi ei ole EU:n väkivaltaisin maa eikä mies 90-prosenttisesti perheväkivallan tekijä (luultavammin naiset syyllistyvät perheväkivaltaan miehiä useammin). Vihreät Naiset kuuluvat myös NYTKISeen, joka on levittänyt samanlaista epätasa-arvon lisäämiseen tähtäävää vihapropagandaa. Olisiko puolueitten naisjärjestöjen halpamainen kanta muotoiltu juuri tuossa kattojärjestössä, jota me kaikki rahoitamme veroeuroillamme?

Vihreät Naiset ry TIEDOTE

Vihreät Naiset ry ihmettelee RAY:n avustusten jakoa

Vihreät Naiset ry on kiinnittänyt huomiota uuden, naisten aggressiota käsittelevän hankkeen laajamittaiseen tukemiseen. RAY on alustavasti myöntänyt Naisen aggressio läheisissä ihmissuhteissa –hankkeelle (2004-2008) 430.000 euroa. Hankkeen tarkoituksena on kartoittaa naisten fyysisen väkivallan lisäksi myös henkistä ja seksuaalista väkivaltaa.

Vihreät Naiset ry muistuttaa, että Suomi on Euroopan unionin väkivaltaisin maa. Suomalaisen lähisuhdeväkivallan suurin ongelma on miesten naisiin kohdistama fyysinen väkivalta. Fyysinen väkivalta on laissa määritelty rikokseksi. Tilastokeskuksen tekemä kansallinen kyselytutkimus vuodelta 1998 osoitti muun muassa, että joka viides nainen on kokenut fyysistä väkivaltaa nykyisessä parisuhteessaan. Lähisuhteissa tapahtuvasta fyysisestä väkivallasta noin 90 prosentissa väkivallan tekijä on mies, noin 10 prosentissa nainen

huikkanen (nimimerkki)

En viitsinyt lukea yhtään juttua, mutta mieleen tuli Lasse Lehtisen anekdootti nuorukaisen kommentista poikuuden mentyä kypsälle naiselle: "Itteäni inhotti, mutta munat tuntu tykkäävän."

Antti Heiskala (nimimerkki)

jmit kirjoitit: "Ei lapsi isää tarvitse, vaan miehen mallin. Niinkö se meni?"

Voidaan todeta, että varmasti pieni pahvinenkin miehenmalli jossain nurkassa riittää hyvin, eihän lapsi muuta osaa toivoakaan, eikä sellainen ole "väkivaltainen naisia ja lapsia kohtaan".

Olisi suurta syrjintää syrjittyä feministiä kohtaan, jos yksinäinen itseään rakastava feministi, tai kaksi rakastavaa feministiä, ei saisi keinosiemennyksen ja jonkun luurerimiehen sukusolujen avulla tuottaa ja tehdä lapsia sillä tavalla lain voimin tahallaan isättömiksi.

Noin se meni, tasa-arvovaltuutetutkin ovat samaa mieltä, täsmälleen noin ajaa lasten asiaa Suomen valtio "hallituksen tasa-arvopolitiikkaa" valmistelevine All Feminist Jury-viranomaisineen.

http://www.lapsenoikeus.info/tasa-arvoelimet-ja-sy...

Seuraavasta linkistä sen sijaan ilmenee se mikä tasa-arvovaltuutettujamme alati niin huolettaa:

http://www.lapsenoikeus.info/tasa-arvovaltuutetun-...

Mutu (nimimerkki)

"Lähisuhteissa tapahtuvasta fyysisestä väkivallasta noin 90 prosentissa väkivallan tekijä on mies, noin 10 prosentissa nainen"

Kaikki jotka jaksavat vähänkin googlettaa ja ottaa asioista selvää tietävät,että tämä on ihan täyttä roskaa.Mutta kun ihmiset ovat täysin jummituneet joihinkin vanhoihin vallalla oleviin myytteihin.En todellakaan ymmärrä mitä ihmettä tällä propagandalla halutaan saavuttaa,ei ainakaan tasa-arvoisempaa Suomea,sehän on aivan päivänselvää.

Evelina (nimimerkki)

61. Kommentti nro 59. on varsin sekava, mutta tuo väite on täysin järkeen käyvä, fyysisesti heikompi nainen käy harvemmin yksipuolisesti käsiksi vahvempaan mieheensä, koska tietää, että toiseksi jää.

Ja löytyihän tuo suhdeluku heti netistäkin: http://www.kotirauhaa.fi/index.php?id=122

Mutu (nimimerkki)

Stakesin Hilmo-rekisterin mukaan selvä enemmistö sairaalahoitoa parisuhdeväkivallan vuoksi saaneista on ollut 2000-luvulla miehiä.

Naisten osuus uhreista on pudonnut
noin 77 prosentista 33 prosenttiin alle kymmenessä vuodessa. Tämä johtuu siitä, että sairaalahoitoa
saaneiden miesuhrien määrä kasvanut tarkasteluaikavälillä arviolta noin 151 % prosenttia
aiemmasta tasosta. Naisuhrien määrä sen sijaan on laskenut 28 % aiemmasta tasosta.

Naisten väkivaltaisuus on voimakkaasti lisääntynyt. Tätä päätelmää tukee mm. se, että
naisten suorittamien kaikkien - myös perhepiirin ulkopuolella tapahtuneiden – pahoinpitelyjen
määrä on suunnilleen kaksinkertaistunut vuoden 1994 ja 2003 välillä.

Antti Heiskala (nimimerkki)

jmit kirjoitit: ”Ei lapsi isää tarvitse, vaan miehen mallin. Niinkö se meni?”

Voidaan todeta, että varmasti pieni pahvinenkin miehenmalli jossain nurkassa riittää lapselle varsin hyvin, eihän lapsi muuta osaa toivoakaan, eikä sellainen ole ”väkivaltainen naisia ja lapsia kohtaan”.

Olisi suurta syrjintää syrjittyä feministiä kohtaan, jos yksinäinen itseään rakastava feministi, tai kaksi itseään rakastavaa feministiä ei saisi keinosiemennyksen ja jonkun luuserimiehen sukusolujen avulla tuottaa ja tehdä lapsia sillä tavalla, lain voimin, tahallaan isättömiksi.

Noin se meni, tasa-arvovaltuutetutkin ovat samaa mieltä, täsmälleen noin ajaa lasten asiaa Suomen valtio ”hallituksen tasa-arvopolitiikkaa” valmistelevine All Feminist Jury-viranomaisineen.

http://www.lapsenoikeus.info/t…eella.html

Saint Aton (nimimerkki)

Evelina, tuo linkittämäsi sivusto perustuu selvästi feministiselle sumutuksella. Tuon sumutuksen takia sinäkin olet aivan varma, että olet oikeassa ja minä väärässä vaikka asia, ikävä kyllä, on päinvastoin. Esim. täältä saa objektiivisempaa tietoa:
Perheväkivalta Suomessa
http://www.optula.om.fi/uploads/3ey309hz08t.pdf

Nykyään on totuuteen pyrkivien (siis ei-feminististen) väkivaltatutkijoiden tapana sanoa, että perheväkivalta jakautuu suurin piirtein tasan sukupuolten kesken. Mutta on tutkimuksia, joiden perusteella naiset saattavat syyllistyä miehiä useammin lievään -- ja siten yleisempään -- väkivaltaan. Tämä voi tarkoittaa esim. esineiden heittelyä, tönimistä tai vaikka raapimista. Aika moni ihminen, kun onnistuu unohtamaan feministisen sumutuksen, tajuaa arkikokemuksellaan, että mainitsemasi tolkuton suhdeluku ("90% miehiä") ei voi olla totta. Useimmat meistä ovat nähneet liikaa raivoavia naisia etenkin nuorempana.

Aiempi viestini saattoi tuntua sekavalta, koska unohdin laittaa lainausmerkit Vihreiden Naisten tiedotteen alkuun ja loppuun.

Antti Heiskala (nimimerkki)

( ja sitten linkki vielä toimivaksi )

”Hallituksen tasa-arvopolitiikkaa” valmisteleva All Feminist Jury:

http://www.lapsenoikeus.info/tasa-arvoelimet-ja-sy...

Antti Heiskala (nimimerkki)

Tästä linkistä sen sijaan ilmenee se mikä tasa-arvovaltuutettujamme alati niin kovin huolettaa:
http://www.lapsenoikeus.info/tasa-arvovaltuutetun-...

Saint Aton (nimimerkki)

Tuo on kyllä mainio tuo Kotirauha-sivusto. Kaikki faktat pielessä. Todellisuudessa perheväkivalta koskee hyvin pientä ryhmää.

Taikaministeriön kanslisti (nimimerkki)

Antti Heiskalalla näyttää olevan varsinainen missio meneillään, eikä pelkästään tässä blogissa.

Muistutetaanpa välillä ikävistä faktoista. Valtaosa alaikäisen seksuaalisesta häirinnästä ja hyväksikäytöstä tapahtuu lapsen KOTONA, miespuolisen lähisukulaisen tai isäpuolen toimesta.

Mitä tulee naisten 40% osuuteen lähiväkivallasta, siinä ovat käsittääkseni mukana myös lapsiin kohdistuvat pahoinpitelyt luunapeista ja tukistuksista lähtien. Niihin naiset syyllistyvät miehiä useammin, koska yksinkertaisesti viettävät lasten kanssa valtavan paljon miehiä enemmän aikaa äitiyslomineen ja hoitovapaineen. Monet äidit ovat lisäksi yksinhuoltajia tai käytännön "yksinhuoltajia" (eiköhän jokainen äiti tiedä mitä viimeksimainittu tarkoittaa).

Tämän puheenvuoron tarkoitus ei millään muotoa ole puolustella naisten tekemiä pahoinpitelyjä - väkivalta on aina väärin - ainoastaan muistuttaa asioiden oikeista suhteista. Edelleenkin ylivoimaisesti suurempi osa perheväkivallan uhreista on naisia ja lapsia - ei miehiä. Tätä tosiasiaa eivät
anttiheiskalat saa väännettyä muuksi, vaikka kuinka yrittävät.

Antti Heiskala (nimimerkki)

Taikaministeriön kanslisti kirjoitti: "Antti Heiskalalla näyttää olevan varsinainen missio meneillään, eikä pelkästään tässä blogissa.

Muistutetaanpa välillä ikävistä faktoista. Valtaosa alaikäisen seksuaalisesta häirinnästä ja hyväksikäytöstä tapahtuu lapsen KOTONA, miespuolisen lähisukulaisen tai isäpuolen toimesta."

http://www.aifs.gov.au/nch/pubs/sheets/rs7/rs7.html

Who abuses children?

Fatal child abuse

Child deaths resulting from parental abuse are unique among homicides in terms of the high proportion of women offenders. Female offenders are usually biological mothers, whereas male perpetrators are usually de facto or step parents to the child victim (Alder & Polk, 2001). It has been found that de facto or stepparents kill children in their care at a much greater rate than biological parents, with many more stepchildren killed by stepfathers than by stepmothers (Daly & Wilson, 1994; Strang, 1995). The greater rate of harming by stepfathers is in part due to small children rarely residing with biological fathers and stepmothers (Daly & Wilson, 1994).

Saint Aton (nimimerkki)

Kanslisti, kannattaa lukea se Optulan katsaus niin ei tarvitse arvailla. Tai tasa-arvobarometristä voi katsoa kumpi sukupuoli on enemmän "varuillaan väkivallan takia perhepiirissä".

Vakavissa perheväkivaltatapauksissa tekijä on 40-prosenttisesti nainen. Siihen ei luunapit kuulu. Naiset pahoinpitelevät lapsia enemmän kuin miehet. Onneksi perheväkivalta kuitenkin koskee vain hyvin pientä osaa ihmisistä.

En haluaisi kiivailla, mutta on hiukan vastuutonta levitellä vääriä tietoja näin tarkeässä asiassa etenkin kaikkein puolustuskyvyttömimpien eli lasten kannalta. Varsinkin kun hyvin lyhyellä googluksella voi selvittää asian oikean tilan -- on vain muistettava ohittaa feministien väitteet.

Antti Heiskala (nimimerkki)

Taikaministeriön kanslisti kirjoitti: " Mitä tulee naisten 40% osuuteen lähiväkivallasta, siinä ovat käsittääkseni mukana myös lapsiin kohdistuvat pahoinpitelyt luunapeista ja tukistuksista lähtien. Niihin naiset syyllistyvät miehiä useammin, koska yksinkertaisesti viettävät lasten kanssa valtavan paljon miehiä enemmän aikaa äitiyslomineen ja hoitovapaineen. Monet äidit ovat lisäksi yksinhuoltajia tai käytännön ”yksinhuoltajia” (eiköhän jokainen äiti tiedä mitä viimeksimainittu tarkoittaa).

Tämän puheenvuoron tarkoitus ei millään muotoa ole puolustella naisten tekemiä pahoinpitelyjä - väkivalta on aina väärin - ainoastaan muistuttaa asioiden oikeista suhteista. Edelleenkin ylivoimaisesti suurempi osa perheväkivallan uhreista on naisia ja lapsia - ei miehiä. Tätä tosiasiaa eivät
anttiheiskalat saa väännettyä muuksi, vaikka kuinka yrittävät."

........................

SUOMALAINEN PERHEVÄKIVALTA

tilastoja viime vuosilta

......

Kuopio 08.11.2002 Kari Karkola,
lääninoikeuslääkäri, dos.

"Lapsen kuolemaan johtanut väkivalta:

lapsi ---------------------tekijä

lapsen ikä ---- äiti -------- isä ------- muu

alle 1 v --------- 73 %------- 23 %-------4 %

1- 4 v ----------- 63 %------- 29 %-------8 %

5-14 v ---------- 41 % -------53 % ------6 %"

.....................

uusimpia tilastoja:

"Alle 15-vuotiaiden lasten surmat 2002-2006:

Äidin surmaamia 18
Isän surmaamia 10
Muut tekijät 4
Alaikäinen veli 1 "

................

Kuolemaan johtaneesta perheväkivallasta:

YHTEENLASKU

( puoliso- ja lapsiin kohdistuvan väkivallan tilastoa suhteutettuna saman mittaiseen ajanjaksoon )

"Vuonna 2003 kuoli 13 naista aviomiehensä surmaamana ja 5 miestä aviovaimonsa surmaamana, 2004 4 miestä ja 15 naista, 2005 3 miestä 11 naista." ( lähde : Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos )

- eli, kolmen vuoden aikana kuoli siis 39 naista ja 12 miestä aviopuolisonsa tappamana.

Lisätään tuohon sitten se mistä on virallisesti vaiettu:

"Ajanjaksolla surmattiin kaksikymmentäviisi alle 15-vuotiasta lasta, neljätoista poikaa ja yksitoista tyttöä. Heistä viisitoista (60 %) oli joutunut äitinsä ja yhdeksän (36 %)isänsä surmaamaksi, yksi (4 %) sai surmansa Myyrmannin pommi-iskussa." (1.6.2002 - 31.12.2005 )
( lähde: Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos, OPTULA: Henkirikollisuus Suomessa )

- eli 3,5 vuoden aikana äiti tappoi lapsensa 15 tapauksessa, isä 9 tapauksessa .

Suhteutetaan aviopuolisoiden surmat saman mittaiseen ajanjaksoon kuin lastenkin surmat ( 3,5 vuoteen )
39 / 3 vuotta = 45,5 / 3,5 vuotta
12 / 3 vuotta = 14 / 3,5 vuotta

lisätään saatuihin puolisosurmien suhdelukuun / 3,5 vuotta lasten surmat / 3,5 vuotta
45,5 + 9 = 54,5 / miehet ( suhdelukuja )
14 + 15 = 29 / naiset

Tuon perusteella vastaisivat miehet 65 %:sta kuolemaan johtaneesta perheväkivallasta, naiset 35 %:sta,

Saatu tulos on siis varsin kaukana siitä mitä meillä totuutena joka tuutista poliittisia tarkoituksia varten syydetään. Mutta tarkoitusperäthän ovat olleet jalot, lapsen oman geneettisen isän ajaminen pois perheestä, vähintään epäilyttävänä ja turhana, jos ei sitten jo esittettyjen väitteiden voimin suoraan rikolliseksi jo samoin tein tuomittuna. Pois pois.

Tällaisesta ylevästä "tasa-arvotyöstä" onkin sitten jo jaettava kunnia eritoten naistutkimusten laitoksille ja heidän yhteistyökumppaneilleen mm. tasa-arvoelimissämme ja feministisissä naisjärjestöissä ja poliittisessa koneessa, eduskunassa.
Eräs irvokkaimpia yksityiskohtia lienee, että jopa Suomen "Amnesty" Akkaryhmineen on kotimaassa keskittynyt lähinnä miesten halventamiseen ja sitä kautta niin heidän kuin heidän lastensakin ihmisoikeuksien polkemiseen.

antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Taikaministeriön kanslisti (nimimerkki)

Ei vakuuta. On muutakin tilastotietoa, kuten jo aiemmin yllä esitetty. Eikä nyt ollut kyse surmista.

Mikä kumma olikaan blogikirjoituksen aihe? Ai niin, poikien seksuaalinen häirintä. Kukahan onkaan tänä yönä asialla? Ei taida teitä ongelma pahemmin kiinnostaa.

Antti Heiskala (nimimerkki)

Taikaministeriön kanslisti, joopa joo, sinä haluat puhua vain siitä kun naiset antavat lapsille "pikkuisia luunappeja", ilmeisesti kasvatustarkoituksissa. Vaan yllä lainaamistani varsin luotettavista tilastoista ilmenee aivan toista, asioita joista haluat vaieta ja joista sinun mielestäsi kaikkien muidenkin pitäisi vaieta. No, tuskin enää onnistut, aika on ajanut ohitsesi.

Saint Aton (nimimerkki)

Minä lainasin tänne Vihreiden Naisten kannanoton, johon blogin pitäjä viittasi. Taitaa kuulua asiaan. Sitten kun joku epäili, että tuo kannanotto ei muka perustuisi vääristelyille, jouduin todistamaan, että kyllä perustuu.

Olen edelleen sitä mieltä, että on todella ikävän vastuutonta väittää julkisuudessa, että esim. juuri poikiin kohdistuvaa väkivaltaa tai seksuaalista häirintää ei saisi tutkia, jos tekijänä on nainen. Kuten näyttää ajattelevan blogin pitäjäkin. Se antaa toivoa, että kansanedustaja ja vieläpä vihreitten edustaja ottaa kantaa puolueensa naisten töppäilyihin.

Taikaministeriön kanslisti -nimimerkki aikoo ilmeisesti jatkaa tuota vastuuttomuutta, mikä tarkoittanee, että hän on feministi, eikä oikeasti ole kiinnostunut poikien hyvinvoinnista. Muutenhan hän ei levittäisi sellaista väärää tietoa, jonka perusteella poikien (ja miesten) kokemaa väkivalta yms. voidaan vähätellä. En ole yllättynyt, mutta aina se vähän vihaksi pistää.

mie (nimimerkki)

En lukenut taaskaan koko keskustelua ja hyppäsin tähän kesken kaiken.
Voiko miehen raiskata? Märta Tikkanen sanoo, että ei voi.

jmit (nimimerkki)

Eveliina kirjoitit: "fyysisesti heikompi nainen käy harvemmin yksipuolisesti käsiksi vahvempaan mieheensä, koska tietää, että toiseksi jää."

Vaan mitenpä asia todellisuudessa onkaan? Samalla kun luette miettikää kuinka moni rikos olisi jäänyt tapahtumatta jos maassa ei harjoitettaisi feminististä "nainen on aina uhri ja äiti"-politiikkaa, vaan naisia kohdeltaisiin tasa-arvoisesti kuin miehiä?

Karkkilassa oli äiti ollut epäiltynä yhden lapsensa polttomurhasta ja toisen lapsensa myrkyttämisestä. Talossa oli ollut epäilyttäviä palon alkuja ja naapurit valittivat viranomaisille, että äiti uhkaa polttaa lapsensa elävältä. Lapset pelkäsivät hysteerisesti tulta. Näistä lähtökohdista äiti sai pitää ja puukottaa sekä polttaa vielä kaksi lasta lisää. Tapauksen jälkeen Karkkilan sosiaaliviranomaiset vain keskittyivät pahoittelemaan, että eivät olleet osanneet enemmän äitiä tukea.

Porvoossa oli eläinsuojelu hakenut äidiltä koirat pois, mutta äiti sai pitää ja polttaa elävältä kaksi pientä lasta. Samaan aikaan oli Porvoossa käynnissä viranomaisen toimesta perheväkivaltakampanja, jossa maan tavan mukaan 100 % huomiosta kiinnitettiin siihen, kun isä lyö äitiä ja vaiettiin naisen väkivalta konkreettisesti kuoliaaksi. Todettakoon, että ko. kampanjan aikana toinen porvoolainen nainen ampui haulikolla koko perheensä.

Nainen kuritti 10-vuotiasta tyttöä erittäin raa'alla ja julmalla tavalla yksityisasunnossa Kajaanissa. Nainen sitoi ensin puolustuskyvyttömän lapsen kädet ja jalat, minkä jälkeen hän kiinnitti vielä tytön käsistä kylpyhuoneen pyykinkuivaustelineeseen. Tämän jälkeen alkoi julma pahoinpitely. Kolmena yönä 37-vuotias nainen ruoski pikkutyttöä sähköjohdolla erittäin rajusti. Uhri sai kaikkiaan kaksikymmentä verta vuotavaa haavaa. Osa arvista on edelleen nähtävissä. Kajaanin käräjäoikeus tuomitsi eilen 37-vuotiaan naisen törkeästä pahoinpitelystä ja vapaudenriistosta vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen. Tuomittu joutuu korvaamaan uhrille pysyvästä kosmeettisesta haitasta 700 euroa. Käräjäoikeus piti pahoinpitelyä törkeänä ja lapsen ihmisarvoa halventavana. Olisikohan mies saanut vastaavasta rikoksesta ehdottoman vankeusrangaistuksen?

Kolme lasta on löytynyt surmattuina kerrostaloasunnosta Espoossa. Espoon poliisi löysi lapset kuolleina eilen päivällä Suvelassa sijaitsevasta asunnosta. Poliisi on ottanut kiinni teosta epäiltynä lasten vuonna 1967 syntyneen äidin.

IS 30.9.2006 "Nainen poltti miehensä" Arvostettu mieslääkäri oli vuosia vaimonsa terrorin kohteena. Vaimo on myöntänyt, että mies ei lyönyt vaimoa kertaakaan 30 vuotta kestäneen avioliiton aikana. Nainen pahoinpiteli miestään lähes päivittäin. Muun muassa hakkaamalla koiran remmillä. Mies joutui useasti nukkumaan kylpyhuoneen lattialla, koska se oli ainut lukittava tila asunnossa. Nainen havaitsi kaupungilta tullessaan, että mies oli pienessä maistissa ja päätti, että nyt saa miehen juopottelu riittää. nainen ruiskutti tärpättiä miehen päälle ja sytytti tämän palamaan. Naisella itsellään oli veren alkoholipitoisuus kaksi promillea.

Tekonsa jälkeen nainen soitti heti hätäkeskukseen, mutta sanoi vain miehensä saaneen palovammoja liuottimesta, mutta ei maininnut mitään liekeistä. Hälytystä ei kirjattu kiireellisenä. ensihoitaja kertoo: "Eteisessä seisoi alasti pahoin palanut mies. En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Mies oli sen näköinen, että hänen ei olisi pitänyt olla elossa, mutta hän puhui selkeästi ja käveli itse ambulanssiin. Myös vaimo käyttäytyi täysin rauhallisesti hän vain seisoi eteisessä ja odotti miehensä kanssa ambulanssia." mies kuoli vammoihinsa kaksi kuukautta myöhemmin.

Vaimoa syytetään taposta ja hän vastasi käräjäoikeudessa syyskuussa teostaan vapaalta jalalta. Syyttäjä Vilja Kutvosen mukaan teko ei osoita erityistä raakuutta eikä julmuutta, eikä murhasyyte ole tarpeellinen. Jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, niin nainen saa teostaan yhdyskuntapalvelua. Olisiko mies vastannut vastaavasta teosta vapaalta jalalta?

22-vuotias nainen vangittiin Raahen käräjäoikeuden päätöksellä epäiltynä todennäköisin syin tapon yrityksestä. Nainen oli jostain syystä raivostunut ja iskenyt vieressä istuvaa aviomiestään grillihaarukalla kaulaan. Mies selvisi puukotuksesta nipin napin, sillä grillihaarukan kaksi terävää kärkeä ohittivat kaulavaltimon niukasti molemmin puolin.

Nainen iski sängyn päällä torkkunutta miestä rintaan keittiöveitsellä, jossa on 20 cm pitkä terä. Kainalon alapuolelle lähelle kainalokuoppaa osunut veitsi läpäisi kylkivälilihakset ja keuhkopussin, jonne virtasi 0,8 litraa verta.
Karkkilassa oli äiti ollut epäiltynä yhden lapsensa polttomurhasta ja toisen lapsensa myrkyttämisestä. Talossa oli ollut epäilyttäviä palon alkuja ja naapurit valittivat viranomaisille, että äiti uhkaa polttaa lapsensa elävältä. Lapset pelkäsivät hysteerisesti tulta. Näistä lähtökohdista äiti sai pitää ja puukottaa sekä polttaa vielä kaksi lasta lisää.

Porvoossa oli eläinsuojelu hakenut äidiltä koirat pois, mutta äiti sai pitää ja polttaa elävältä kaksi pientä lasta.Olisiko jo aika lopettaa yksipuolinen uutisointi ja sukupuolivihan lietsominen ja ryhtyä oikeasti pohtimaan mistä väkivalta johtuu ja miten tulevaisuudessa väkivaltaa voisi vähentää?
Perheenäiti iski puukolla 22 kertaa. Syytetty 35 vuotias kolmen lapsen äiti sai eilen murhasyytteen Kuopion käräjäoikeudessa. Hänen asianajajansa Matti Reinikainen kiisti syytteen. Naisen mukaan mies yritti lähennellä. Kolmen pienen lapsen äiti löi luokseen kylään tullutta miestä 15 kertaa hiilihangolla päähän ja 22 kertaa puukolla selkään, rintaan sekä käteen. Mies kuoli elvytysyrityksistä huolimatta.

Mummo kidnappasi vävypoikansa kahden miehen avustuksella. Vävypoika kuljetettiin tyhjään varastorakennukseen, jossa häntä potkittiin ja hakattiin rautaputkilla. Pahempaa oli kuitenkin tulossa. Vävypoika laitettiin jakkaralle seisomaan ja hänen kaulaansa pujotettiin hirttoköysi. Miestä tönittiin tämän jälkeen, jotta hän menettäisi tasapainonsa. Vävypoika on niin järkyttynyt, että hän ei edes uskaltautunut oikeuden istuntoon, johon poliisit hänet noutivat. Kiduttajamummon tuomio: Ehdollista vankeutta 1,5 vuotta. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että suomalainen mies, joka jätti oman lapsensa vastoin sopimusta palauttamatta äidilleen kuukaudeksi ja huolehti tänä aikana erinomaisesti lapsesta sai 1,5 vuoden ehdottoman vankeusrangaistuksen. Siis isä turvasi lapselleen YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen edellyttämää oikeutta myös isän hoivaan ja sai teostaan 1,5 vuotta ehdotonta vankeutta.

Kaksivuotias poika löydettiin kuolleena kiteeläisestä kerrostaloasunnosta. Kaksivuotias löytyi kuvan kerrostalosta perheen asunnosta. Pienokaisen hyväksi ei mitään ollut enää tehtävissä.

Murhasta yhdyskuntapalvelua. IS 16.9.2006. Nainen ajoi Toijalassa riidan jälkeen aviomiehensä yli. Mies kulkeutui konepellillä 20 metriä, sinkoutui toiselle kaistalle ja kuoli vastaan tulleen auton alle.
Pariskunta oli kyläilemässä tuttaviensa omakotitalossa. Heille tuli riitaa. Ajokortiton nainen hyppäsi humalassa auton rattiin ja poistui paikalta. Mies oikaisi puutarhan poikki kadulle ja käsiään heilutellen yritti ilmeisesti pysäyttää auton. Vaimo ajoi miehensä yli ja poistui pysähtymättä paikalta. Turman jälkeen hän kertoi itkien poliisille ja entiselle anopilleen nähneensä kyllä miehen mutta ajaneensa tahallisesti yli. Toijalan käräjäoikeus tuomitsi naisen kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen. Turun hovioikeus alensi tuomiota neljän kuukauden ehdottomaan vankeuteen ja antoi naiselle luvan hyvittää tekonsa 117 tunnin yhdyskuntapalvelulla.

Nainen puukotti naapuriaan. Leppoisaksi illanvietoksi tarkoitettu naapurusten tapaaminen päättyi raakaan veritekoon kerrostaloasunnossa Joensuussa. Noin 50-vuotias mies meni kyläilemään 26-vuotiaan naisen ja tämä poikakaverin luokse. Aluksi vierailu sujui leppoisasti jutustelun merkeissä Myöhemmin illalla 26-vuotias nainen kimpaantui täysin yllättäen vieraaseensa ja haki keittiöstä veitsen. Nainen hyökkäsi raivon vallassa sohvalla istuneen miehen kimppuun keittiöveitsi aseenaan. Puukottaja löi veitsellä uhriaan yhteensä yhdeksän kertaa ylävartaloon. Iskuja saanut mies yritti ilmeisesti pakoon, mutta selkään osunut voimakas isku vei hengen. Kihlakunnan syyttäjä Seppo Tiittanen piti veritekoa tappona. Naisen olisi tullut ymmärtää lyöntien johtavan mitä ilmeisimmin uhrin kuolemaan.

Elinkautisvanki I. K:sta (tuomittu murhasta) esitettiin joitakin vuosia sitten dokumentti televisiossa, jossa näytettiin kuinka sosiaaliviranomaiset veivät lapset äitiään vankilaan tapaamaan, kun olivat liian vanhoja enää äiti-lapsi-osastolla äitinsä kanssa vankilassa lusimaan.

Samoin dokumentissa Musta kissa lumihangella esitetään kuinka miehensä taposta tuomittu nainen aloittaa elämäänsä vapaudessa lapsensa kanssa, joka on täysin tietämätön siitä, että äiti on tappanut hänen isänsä ja sosiaaliviranomaiset sekä lastenpsykiatrit tukevat tätä äitiä tässä vanhemmuudessa.

Samaan aikaan monet rehelliset ja kunnolliset työssä käyvät sekä akateemisesti koulutetut miehet eivät saa tavata lapsiaan - tämä, jos mikä on räikeä tasa-arvon ja ihmisoikeuksien irvikuva, joka voi

Joensuun käräjäoikeus jätti tänään rangaistukseen tuomitsematta 30-vuotiaan naisen, joka surmasi 2-vuotiaan lapsensa Kiteellä viime joulukuussa. Syyttäjä vaati naiselle rangaistusta murhasta, mutta käräjäoikeus tulkitsi teon tapoksi.

Poikalapsi kuoli, kun äiti tunki lapsen kurkkuun kolme kangaskaistaletta.

Oikeuslääkärin todistuksen perusteella käräjäoikeus arvioi, että lapsi oli voinut menettää tajuntansa jo minuutissa. Sen vuoksi teko ei ollut oikeuden mielestä erityisen julma tai raaka, mitä murhatuomio olisi edellyttänyt. Selvyyden vuoksi todettakoon, että lapsen kurkkuun laitettiin asettimen kanssa tampooneja. Ja sellainen ei ole erityisen raakaa eikä julmaa. Niinpä. Naisella on toinenkin lapsi, joka otettiin huostaan jo muutama vuosi sitten. Oikeudessa todistaneen sosiaalityöntekijän mukaan kaksivuotiaasta pidettiin hyvin huolta ja kaksikon arkielämä sujui.

Espoossa kesällä hukkuneet tytöt hukkuivat koska äiti makasi kännissä rannalla ja lapset hakivat äitinsä huomiota uhoamalla, että nyt he menevät uimaan. Tytöt eivät jaksaneet uida takaisin, takertuivat toisiinsa ja hukkuivat. Saamani tiedon mukaan äiti on Espoon kaupungin palveluksessa oleva viranomainen.

Jos media oikeasti kertoisi mitä maassa tapahtuu, niin näitä äitejä ei enää pidettäisi uhreina ja asioihin ehkäpä oikeasti puututtaisiin.

Saint Aton (nimimerkki)

Tuossa yllä nimimerkki Taikaministeriön kanslisti syyttää Heiskalaa (ja minuakin ilmeisesti) poikien hyväksikäyttäjäksi -- tosin kömpelösti kierrellen. Heiskalahan on pitkän linjan nettiaktiivi ja lasten oikeuksien puolustaja. Heiskalana pistäisin herjaussyytteen vetämään. Minusta feministien aggressiivisuuteen, valheisiin ja kunnianloukkauksiin ei pidä aina vain alistua. Jos oikeudenkäynnin kulut pelottavat, pistä keräys pystyyn. Tässä maassa on paljon porukkaa, miehiä ja naisia, jotka ovat saaneet tarpeekseen.

Evelina (nimimerkki)

Saint Aton, jmit, Mutu jne:

Sori Saint Aton, ymmärsin kommentistasi 59., että olet feministi, joka on Vihreiden naisten asialla. Minulle on henkilökohtaisesti ihan sama, mikä on naisten ja miesten tekemän perheväkivallan suhdeluku, koska se on uhrin kohdalla joka tapauksessa 100 prosenttia. En myöskään ole lähipiirissäni törmännyt perheväkivaltaan, joten aihe ei herätä minussa suuria tunteita puoleen tai toiseen.

Haluan vain, että faktat ovat kohdallaan ja jotenkin kuvittelin, että poliisin tilastot ovat luotettavia, sillä vastustan myös vastapuolen argumenttien mitätöintiä. Ehkä poliisille menevät vain kaikkein pahimmat tapaukset, mutta sairaanhoidossa paikataan lievempiäkin, ja kaikki lukevat itselleen sopivinta tilastoa. Jos naisten argressiivisuus on lisääntynyt, syynä lienee lisääntynyt alkoholin käyttö. Naisethan juovat nykyisin siinä missä miehetkin, mutta siitä pidän edelleen kiinni, että naiset ovat miehiä fyysisesti heikompia. Lisäksi poissaolevat isät eivät ole pitämässä lapsilleen asetetuista rajoista kiinni (kts. kommenttini 58.).

Ja jos jollekin jäi vielä epäselväksi, itse en ole feministi ja perheihanteeni ovat jostakin 50-luvulta. Silloin elämä oli jotenkin yksinkertaisempaa, kun jokainen tiesi paikkansa, oikeutensa ja velvollisuutensa. Tälle aatteelle ei taida olla nimeä, eikä pelkkänä kotirouvanakaan olisi Suomessa hyväksyttyä elää. Minäkin käyn töissä, siksi menin eilenkin 10:n uutisten jälkeen nukkumaan.

Mutu (nimimerkki)

Tästäkin keskustelusta on hyvin käynyt ilmi,että tasa-arvoon ja ihmisten asenteiden muuttumiseen on vielä pitkä matka.Olisiko jo vuonna 2009 aika lopettaa tämä miesten demonisoiminen ja ruveta keskustelemaan asioista rakentavammalla tavalla.Eihän Suomen laki voi olla erilainen miehille ja naisille,mutta näin se kuitenkin tuntuu olevan.

Saint Aton (nimimerkki)

"kaikki lukevat itselleen sopivinta tilastoa."

Paitsi ammattimaiset väkivaltatutkijat, joiden kannan voi lukea esimerkiksi siitä "Perheväkivalta Suomessa" -katsauksen alusta. Poliisin tai oikeuslaitoksen tilastoja ei pidetä luotettavina, mistä syytä tehdään uhritutkimuksia kyselyinä. Tosin kyselyissäkin on ongelmia, sillä perheväkivalta koskee hyvin harvoja ihmisiä, jotka usein vielä ovat ongelmaisia muillakin tavoin, usein alkoholisteja ja syrjäytyneitä. Tällaisten ihmisten tavoittaminen on kyselyissä vaikeaa.

Kun vielä ottaa huomioon määrittelykysymykset (onko kulkemisen estäminen väkivaltaa, kuinka kovalla esineellä pitää heittää jne.), on selvää, että perheväkivallan "todellista" määrää ei koskaan saada selville.

Henkirikosten kohdalla kyllä ollaan aika lähellä, koska sellainen on vaikea tehdä jäämättä kiinni. Suomen erityisongelma kuitenkin on, että henkirikosten määrä ei korreloi hyvin muun väkivaltaisuuden kanssa. Tämä johtuu henkirikosten kasautumisesta varsin pieneen ryhmään itä- ja pohjoissuomalaisista. Etelässä ja lännessa henkirikoksia ei tapahdu "eurooppalaisittain" poikkeuksellisen paljona eikä idässä ja pohjoisessakaan syrjäytyneiden alkoholistien ryhmän ulkopuolella.

Minä muuten en tosiaankaan ole töissä, olen lomalla!

Evelina (nimimerkki)

Juu, arvasin, että olette lomalla. Minä puolestani poden lomaltapaluuväsymystä, joten en jaksa roikkua netissä kovin myöhään.

Saint Aton (nimimerkki)

Kysyn vielä, ennen kuin poistun kesälaitumille: onko tuo Kasvin mainitsema edsukunnan linkki

http://www.eduskunta.fi/triphome/bin/thw/trip?$%7BAPPL%7D=erekj&$%7BBASE%7D=erekj&$%7BTHWIDS%7D=0.43/1248944443_73267&$%7BTRIPPIFE%7D=PDF.pdf

todellakin "expired" eli saavuttanut jonkun automaattisen poistopäivämäärän niinä parina päivänä, joita tämä keskustelu on kestänyt (document has expired (errno=2)). Huono tsäkä, jos niin on päässyt käymään. Toisaalta kun tietää kuinka johdonmukaisesti ja peräänantamattomasti eräät nimeltä mainitsemattomat tahot ovat pyrkineet peittelemään naisten harjoittamaa väkivaltaa ja väheksymään lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa niin ...

Feministein outo suhde väkivaltaan johtuu muuten siitä, että patriarkaattiteoria ja siitä johdettu miesten ylivalta vaatii väkivaltaisen, naisia hakkaavan miehen ja väkivaltaan kykenemättömän ja siksi avuttoman naisen. Kun tämä osa patriarkaattiteoriasta otetaan pois, se muuttuu vielä mystisemmäksi.

Antti Heiskala (nimimerkki)

Saint Aton kirjoitti: "Tuossa yllä nimimerkki Taikaministeriön kanslisti syyttää Heiskalaa (ja minuakin ilmeisesti) poikien hyväksikäyttäjäksi — tosin kömpelösti kierrellen. Heiskalahan on pitkän linjan nettiaktiivi ja lasten oikeuksien puolustaja. Heiskalana pistäisin herjaussyytteen vetämään. Minusta feministien aggressiivisuuteen, valheisiin ja kunnianloukkauksiin ei pidä aina vain alistua. Jos oikeudenkäynnin kulut pelottavat, pistä keräys pystyyn. Tässä maassa on paljon porukkaa, miehiä ja naisia, jotka ovat saaneet tarpeekseen."'

Kiitos tuestasi, Saint Aton. Tuollainen hölynpöly, ja kenties herjaus, jota taikajuomaa ilmeisesti aivan liikaa nauttiva Taikaministeriön kanslisti kirjoittaa on niin tuttua ja tavallista, että ei siihen kannata juuri paukkuja tuhlata. Jos oikeustoimiin aikoo kuitenkin pienillä ajallisille ja rahallisilla resursseilla ryhtyä niin on valittava kohteet sillä periaatteella, että tulokset vaikuttavat yhteiskuntaamme laajemmin ja sitä kautta saadaan muutosta aikaiseksi yleiselläkin tasolla.

Esimerkki: Uhkasin aikoinaan valvomansa lain kolmasti kieltänyttä "tasa-arvovaltutettu" Päivi Romanovia oikeustoimilla, mikäli hän ei suostuisi tuomaan esiin sitä mitä laki naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta välittömästä ja välillisestä syrjinnästä "raskaudesta tai synnytyksestä johtuvasta syystä" kertoo.

Paimensin "tasa-arvovaltutettu" Päivi Romanovia vuosia, mutta Päivin pieni tasa-arvosuu ei vaan auennut, ja sitten kun se lopulta aukeni häneltä pyydetyn lausunnon myötä, kielsi tasa-arvovaltutettummevalvomansa lain edelleen, sen sijaan hän siteerasi lausunnossaan yhdenvertaisuuslakia, lakia jonka soveltamisala ei lain mukaan edes ulotu perheoikeudellisiin asioihin. No miten sitten kävi? Päivi Romanov siirrettiin vähin äänin syrjään.

http://www.lapsenoikeus.info/tasa-arvovaltuutettu-...

Antti Heiskala (nimimerkki)

Tasa-arvovaltuutettu Päivi Romanov,
ja syrjintä sukupuolen perusteella ;
tai raskaudesta tai synnytyksestä johtuvasta syystä

http://www.lapsenoikeus.info/tasa-arvovaltuutettu-...

pari otetta:

"Liittyen tasa-arvovaltuutettu Päivi Romanovin lausuntoon ( Dnro 119/ 06 ) hallituksen esityksestä laeiksi hedelmöityshoidoista ja isyyslain muuttamisesta ( HE 3/2006 ) sekä käsittelyyn yhdistetty lakialoite ( LA 140/2005vp )"

...

"Niin pitkälle tämä, tasa-arvovaltuutettu Romanovin, virkatehtävänsä täysin laiminlyöden, kritiikittömästi myötäilemä ellei peräti kannustama hallituksen lakiesitys yrityksessään kiertää voimassa olevaa lainsäädäntömme menee, että vaikka Laki naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta VÄLITTÖMÄNÄ SYRJINTÄNÄ KIELTÄÄ, "naisten ja miesten eri asemaan asettamisen sukupuolen perusteella; tai eri asemaan asettamisen raskaudesta tai synnytyksestä johtuvasta syystä," selitetään juuri tällainen toiminta nyt sitten niin, että tällainen lain välittömänä syrjintänä nimenomaan kieltämä syrjintä olisi muka lain mukaista "sukupuolten biologisista eroavaisuuksista johtuen", vaikka juuri noista sukupuolten biologisista eroavaisuuksista johtuen, ja niiden vuoksi, tuollainen syrjiminen raskaudesta tai synnytyksestä johtuvasta syystä on siis kiellettyä.

Muistutus:

Jos sukupuolet eivät olisi "biologisesti erilaisia" koko Laki naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta, ja ajatus sukupuolen perusteella syrjimisestä, olisi täysin mieletön.

Ja aivan yhtä mieletön Laki naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta olisi jos sukupuolia saisi syrjiä naisten ja miesten "biologista eroista" johtuen, sillä juuri senhän se tosiasiallisesti kieltää, kieltäessään syrjinnän sukupuolen perusteella ; tai raskaudesta ja synnytyksestä johtuvasta syystä.."
.

Antti Heiskala (nimimerkki)

Tässä vielä ote yhdestä "tasa-arvovaltuutettuja" sivuavasta kirjeni, isoon jakeluun, eli kansanedustajille, mediaa jne :

Subject: Yhdenvertaisuuslaki ja sen soveltamisala - Tasa-arvosiskot "valtavirrassa" !

Antti Heiskala
7.9.2006

Tasa-arvosiskot

Lisääntyminen on ehkä ainoa asia maailmassa johon todella tarvitaan kaksi eri sukupuolta.

Ja tietenkin juuri tässä asiassa virallinenkin suomalainen "valtavirta"feminismi on katsonut aiheelliseksi laittaa ihmiset täysin eriarvoiseen asemaan juuri ja vain sukupuolensa perusteella, ei luonnon tai biologian seurauksena, niin kuin he kehtaavat väittää.

Yksikään ihminen ei pysty lisääntymään ilman toisen sukupuolen myötävaikutusta. Mihin hallituksen hedelmöityshoitolakiesitystä tarvittaisiin jos pystyisi? Luonto on siis tässä asiassa 100 % tasa-arvoinen, eli täsmälleen päin vastoin kuin viralliset suomalaiset "tasa-arvo"koneistot.

Ihmisen eri asemaan asettaminen synnynnäisestä ominaisuudesta johtuvasta syystä on syrjintää. Tämä on laissa kiellettyä. Ja sukupuoli varmuudella on synnynnäinen ominaisuus, eikö vain?

Nyt suomalaisten "tasa-arvo"virkailijoiden, "tasa-arvo"tutkijoiden ja "tasa-arvoa" ajavien naispoliitikkojen joukkio, ja heidän painostuksensa alla jo hallituksemme! haluaisi toteuttaa tämän syrjinnän elämän kaikkein tärkeimmässä kysymyksessä, lisäntymisessä - sukupuolen perusteella - "sukupuolten biologisista eroavaisuuksista johtuen", kuten tasa-arvovaltuutettu Romanov asian ilmaisi epätoivoisessa yrityksessään kiertää lakia, jonka valvominen olisi ollut hänen lain mukainen tehtävänsä.

Suomalainen feminismi on päätynyt nyt siis jo siihen, että ihmisiä syrjitään juuri ja vain sukupuolensa perusteella, jo lain voimin, ja juuri siinä asiassa jossa sukupuolet tosiasiallisesti tarvitsevat toisiaan - kävi miten kävi, tämän jälkeenkin - vai mistä niitä miehen sukusoluja aiottiin ottaa - lehmästäkö?

"Tasa-arvo"siskot haluavat siis syrjiä. Ei vain lapsia, vaan myös miehiä - ja tämä elämän ratkaisevassa ydinkysyksessä - lisääntymisessä.
Tasa-arvovaltuutetulle, ja hallituksellemme esitänkin jälleen saman kysymyksen johon vastausta ei ole vielä kuulunut:
- Kertoisitteko jo vihdoin mikä muu kuin sukupuolien biologiset eroavaisuudet erottaisi sukupuolet toisistaan? Mikä? Saisinko viimein kuulla?"

http://www.lapsenoikeus.info/yhdenvertaisuuslaki-j...

jmit (nimimerkki)

Antti,

Esittämäsi ajatus pahvisesta miehenmallista lapsen kasvua tukemassa on aivan erinomainen. Se ei ole väkivaltainen, eikä juopottele. Lisäisin vielä, että askartelun yhteydessä miehen malli olisi hyvä maalata vihreäksi, niin lapsi saa vihreän miehen mallin. Luonnollisesti on syytä käyttää vain vesiliukoisia maaleja, niin ympäristönäkökohdat tulevat huomioiduiksi.

Antti Heiskala (nimimerkki)

jmit hyvä,

Pahvisessa miehenmallissa minua kuitenkin huolettaa edelleen se, että mitä jos tuo muutoin erinomainen ja sinänsä turvallinen pahvinen miehenmalli aiheuttaa feministin kotiin väkivallan uhan tuntua? Niinpä ehdotankin, että sosiaali- ja terveysministeriössä suunniteltaisiin tuon pahvisen miehenmallin standardiksi jonkun hyvin hintelän ja epämiehekkään miehen kuva, kenties hiukan tuollainen Oras Tynkkystä muistuttava, juuri itkuun purskahtamaisillaan olevan näköinen miehenmalli, saattaisi olla kaikkein paras.

Ehdotankin hallituksellemme, että tällainen tärkeä lapsen kasvua turvaava pahvisen miehenmallin standardi kehiteltäsiinkin pikimiten, ja että se myös integroitaisin osaksi lainsäädäntöämme, jotta se saataisiin pian käyttöön lasten myönteistä kehitystä turvaamaan. Mielestäni tämä hanke tulisi toteuttaa oikeusministeriön laatiman lain voimin ja uhkasakon uhalla määrätä tällainen myönteisen esimerkin miehisyydestä lapsillemme antava pahvinen miehenmalli yleisen käyttöön, lasten suotuisaa kasvua maassamme turvaamaan.

Suositten tätä pahvista miehemallia käsittelevän lain kirjoittajaksi laittoman hedelmöityshoitolain kirjoittanutta ja presidentti Tarja Halosen siitä syystä kunniamerkillä palkitsemaan ja ylennettyä nykyistä OM:n lainsäädäntöjohtaja Tiina Astolaa.

jmit (nimimerkki)

Antti hyvä,

Sen verran minun pitää sinua korjata, että Setan entinen puheenjohtaja Tarja Halonen nimitti lainsäädäntöjohtaja Tiina Astola n oikeusministeriön korkeimmaksi virkamieheksi eli kansliapäälliköksi heti kun Tiinan kirjoittama hedelmöityshoitolaki hyväksyttiin.

Pahvisessä miehenmallissa minuakin hiukan ahdistaa sen kova imitsi. Itse ehdottaisin siihen maalattavaksi pinkkiraitoja, ettei kukaan lapsi erehtyisi luulemaan, että kyseessä on heteroseksuaalisesti suuntautunut miehenmalli.

Antti Heiskala (nimimerkki)

"Feministinen aloite"

https://listserv.uta.fi/cgi-bin/wa?A2=ind0701E&L=N...

..

Katsopas tästä, TANEN puheenjohtajan, Heidi Hautalan, suulla kuvailtua "feminismiä eli tasa-arvoa":

"Tiedote 29.1.2007

Pressmeddelandet finns på svenska i slutet av detta e-mejl

Kärkipoliitikot feministejä - Suomen feministinen aloite julkaistaan 31.1.

Feministipoliitikot ovat päättäneet julkaista feministisen aloitteen 31.1.2007.
Feministinen aloite tarkoittaa sitä, että sen takana olevilla kansanedustajilla, ministereillä ja muilla kärkipoliitikoilla on halu ajaa sukupuolten välistä tasa-arvoa entistä voimakkaammin ja julistautua feministeiksi julkisuudessa.

" 'Miesten ja naisten välinen epätasa-arvo näkyy kaikilla elämänalueilla myös politiikassa ja siksi on tärkeää edistää feminismiä eli tasa-arvoa. Feministipoliitikot puolueesta riippumatta painottavat vahvasti vanhemmuuden jakamista ja keskeisin keino tähän on vanhemmuuden kustannusten tasaaminen ' toteaa kansanedustaja, eduskunnan naisverkoston puheenjohtaja Heidi Hautala."

Ihan juuri niin kuin Jyrki Kasvin kannattamassa Lastensyrjintä - ja Isänkieltolaissa tehtiin ( "hedelmoityshoitolaki" )... Niin mitenkäs se taas olikaan, näin se taisi feminismin eli tasa-arvon ja niin Heidi Hautalan kuin Jyrki Kasvinkin mukaan olla: "Ei lapsi isää tarvitse, vaan yksinäinen nainen, lesbo tahallaan, lain voimin, isättömäksi tehtävän lapsen."

:a[

PS. Kiitos vielä jmit, että korjasit tuon oikeusministeriön kansliapäällikkö Tiina Astolan nykyisen tittelin, yhtä kaikki, kyllä hän olisi varmasti kaikkein paras muotoilemaan lain - lapselle myöteisen kuvan mieheydestä antavasta turvallisesta ja ei-seksistisestä pahvisesta miehenmallista.

Mutu (nimimerkki)

"feminismiä eli tasa-arvoa."

Feminismi ei ole sama asia kuin tasa-arvo!!!

jmit (nimimerkki)

Antti,

Mielestäni isän-malli-pahvikuvaan tulisi positiivisempi imago, jos käyttäisimme siinä todellisia henkilöitä malleina. Ehdotan Arajärven mukaan nimettävää Pentti-miehenmallia. Siihen voisi lisävarusteena saada kalossit, jotka olisi kätevä laittaa Pentti-isälle, että ei vilustu sateen sattuessa.

Vanhemmuuden kustannukset pitää kyllä jakaa, mutta ei itse vanhemmuutta. Ei vaikka jo luonnonlaki on sen jakanut. Lapsella on lähtökohtaisesti isä ja äiti.

Antti Heiskala (nimimerkki)

LANNOITETTA KASVIN JUURILLE,

( Jyrkin Kasvin suotuisan henkisen kasvun edistämiseksi )
.

Ote vihreiden "periaate"-ohjelmasta vuodelta 2006:

"Yhdenvertaisuuden lähtökohtana on erilaisuus

Kaikilla ihmisillä on oikeus vapaaseen elämään ja yhtäläisiin mahdollisuuksiin
sukupuolestaan, sukupuoli-identiteetistään ja sukupuolen ilmaisutavasta
riippumatta. Suomalaisen yhteiskunnan rakenteet eivät kohtele naisia ja miehiä
tasa-arvoisesti. Vallitseva kaksinapainen järjestelmä rajoittaa kaikkien ihmisten
mahdollisuuksia toteuttaa itseään ja toimia yhteiskunnan jäsenenä. Vihreän
feminismin tavoitteena on yhteiskunnan rakenteiden korjaaminen siten, että syntyy kaikille reilumpi, sukupuoleen liittyvistä ennakko-odotuksista vapaa yhteiskunta.
Vihreä feminismi on myös miesten vapautusliike."

Ihanko totta. Näinkö ovat pienet vihreät naiset ja Jyrki Kasvi toimineet?

SUVAITSEMATTOMUUS

Vihreiden "periaate"ohjelma jatkaa:

"Sukupuolten tasa-arvon on oltava yhteiskunnallisen päätöksenteon valtavirtaa.
On tietoisesti etsittävä ja muutettava patriarkaalisia rakenteita, jotka estävät naisten ja miesten täysivaltaisen ja monipuolisen osallistumisen työ-, perhe- tai
yhteiskuntaelämään. Kaiken julkisen toiminnan sukupuolivaikutuksia on arvioitava etukäteen järjestelmällisesti ja avoimesti."

Vaan mitenköhän se tämän vihreiden lempilapsen, isättömien lasten tehtailun kohdalla olikaan, minkäänlaista ”sukupuolivaikutusten arviointia” ( SUVA ) ei suvaittu tehdä ( ei tietenkään ), kun piti lapset yksinäisten naisten ja lesboparien itse itselleen keksimille etuoikeuksille ns. hedelmöityshoitolailla alistaa.

Vaadittua sukupuolivaikutusten arviointia ( SUVA ) ei tehty ( ei tietenkään ) siitä huolimatta, että STM:n oma ohjeistus nimenomaan edellyttää SUVA:n tekemistä kaikkien STM:n hallinnonalan lakihankkeiden yhteydessä.

Minkäänlaista sukupuolivaikutusten arviointia ei siis tehty ( ei tietenkään ), ei vaikka useasti tämän sukukupuolivaikutusten arvioinnin puuttumisesta niin eduskunnalle *, medialle, "tasa-arvoviranomaisille" kuin lainlaatijoillekin jo hyvissä ajoin ennen tuon laittoman Isänkielto- ja lapsensyrjintälain hyväksymistä huomautin ( * siis myös eduskunnan pienille vihreille naisille ja pienille vihreille miehille, kuten Kasvi = kyllä te tiesitte tästäkin puutteesta lain säätämisessä ).

Huomautin useasti tämän kaikkien STM:n hallinnonalan lakihankkeiden yhteydessä vaaditun sukupuolivaikutusten arvioimisen täydellisestä puuttumisesta hedelmöityshoitolain valmistelusta myös itse lain kirjoittaneelle oikeusministeriön silloiselle lainsäädäntöjohtaja Tiina Astolalle, myös henkilökohtaisesti. Ei mitään vaikutusta. Keskustelimme Tiina Astolan kanssa pitkään kyseisen lain laillisuudesta ja myös tästä SUVA:n puuttumisesta, eikä silloinen lainsäädäntöjohtaja Astola kyennyt vastaamaan esittämääni kritiikkiin oikeastaan yhtään mitenkään.
Kukaan mitään välittäisi, niin kuin ei välittänytkään.

Tyypillisesti tälle lesbofeministi-seksistiselle maallemme presidentti Tarja Halonen siis palkitsi Tiina Astolan tämän laittoman lain kirjoittamisesta niin kunniamerkillä kuin silläkin, että Astola ylennettiin oikeusministeriön kansliapäälliköksi.

Suomessahan ei ole korruptiota, ei tietenkään.

antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Jyrki Kasvi, eikö olekin hienoa tämä Heidi Hautalan sanoin "feminismi eli tasa-arvo" eli, kuten jmit joskus osuvasti postissaan kirjoitti, "Voi kettu ja vuohi teidän kanssanne."

jmit (nimimerkki)

Niin todellakin luonnonlaki on määrännyt, että jokaisella syntyvällä lapsella on isä ja äiti. Mutta mitäpä nämä meidän Vihreät mistään niin mitättömästä kuin luonnonlait, kun pitää itse itselle kehitellä lakeja, omaksi eduksi kaikista puolustuskyvyttömimmän kustannuksella. Ehdotan Teille uutta nimeä. Suomen Neonvihreä Liike. (SNL)

Antti Heiskala (nimimerkki)

jmit: "Vanhemmuuden kustannukset pitää kyllä jakaa,"

Olemme päässeet Suomalaisessa valtiofeminismissä jo siihen, että jokainen suomalainen veronmaksaja osallistuu jo nyt sellaisten yksinäisten naisen ja lesboparien vanhemmuuden kustannusten jakamiseen, joille ei sitten mitenkään sovikaan se, että lapsella olisi oikeus jakaa elämänsä myös toisen todellisen vanhempansa kanssa.

Tätä yleisiä ja yhtäläisiä ihmisoikeuksia polkevaa politiikkaansa esimerkiksi vihreät kuitenkin kutsuvat tasa-arvoksi, vaikka minusta se edustaa vain tasa-arvon täydellistä vastakohtaa, tyylipuhdasta suomalaista valtavirtafeminismiä eli puhdasta sukupuolifasismia. ( tästä meidän on syytä kiittää siis myös kansanedustaja Kasvia )

seniori (nimimerkki)

Arvoisa kommenttiautomaatti Kasvi.

Olette suvereeni näppäimistön käytön mestari-addikti.
Nykymuodossaan olette kansalaisten syvien rivien mielestä pelkästään hemmoteltu luuseri.

Tähän kyseiseen ilmeisen pinnalliseen heittoonne en näe aihetta kommentoida sitä enkä tätä. Johtuen siitä, ettette enää ennätä huolehtia jätöksistänne sen jälkeen, kun ne saatte ne ulostettua.

Aina löytyy väkeä urputtamaan jokaisen liikkuvan täkynne perään, ymmärtämättä pelaamaanne ainutlaatuista netin mahdollistamaa julkaisu roiskintaanne ilman että vaivautuisitte / ennättäisi taksimatkojenne aikana lisä tekstienne suoltamisvimmaanne hillitsemään.

En siksi ollenkaan ihmettele onnetonta taksimatkailuanne surkean stetsoninne kanssa virnuillen. Toisaalta habituksenne paljastaa toimintaanne vähääkään seuranneelle varsinaisen tasonne varteenotettavana vaikuttajana.

Jos nyt keskittyisitte ja keskittäisitte energianne oikeaan eduskuntatyöhönne, sillä olisi monenlaisia, mm pienellä osin myös kansallisia vaikutuksia.
- Uskottavuus poliitikkojen arkisen elämän tajuamisen mahdolliseen palautumiseen paranisi.
- Esimiestenne (veronmaksajat) turvallisuus paranisi edustajiensa järkiperäiseen asioiden hoitokykyyn, jos siihen sen jälkeenkään olisi aihetta.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Meillähän on Pahvi-Sauli, johon Jenni Haukio ihastui miehen mallina sen verran, että katseli itselleen alkuperäisen.

http://arkisto.kokoomus.net/ajankohtaista/tapahtum...

Tapio O. Neva (nimimerkki)

TkT Kasvin pääaine ei ole tekniikka, vaan työpsykologia. Hän on siis Otaniemen Pekka Sauri.

Mutu (nimimerkki)

Nainen hakkasi miestään haarukalla päähän
Sunnuntai 2.8.2009 klo 11.56 IL

Naiskaksikko pahoinpiteli miehen
13.7.2008 12:51
Naiset potkivat maahan kaadettua uhriaan.IL

Siinä pari juttua jotka ovat tapahtuneet lähiaikoina,joten on ihan turha puhua,että naiset eivät ole väkivaltaisia.

ekonomi (nimimerkki)

kuinka voi olla mahdollista että tätä maata hallitsevat kasvin kaltaiset ruudinkeksijät, ei voi olla totta- ei jumaliste sentään - on se parempi että lopetat ne taksiajelut ja läppärillä kirjoittelun - tuolla hengen kapasiteetilla

Antti Heiskala (nimimerkki)

LISÄÄ TABUJA,

( mm. Setan entisen puheenjohtajan, Tarja Halosen osuus valtion toiminnassa lapsen ihmisoikeuksia vastaan )

Esitin jo aiemmin tilastotietoja kuolemaan johtaneesta perheväkivallasta, mukaan lukien niin puoliso- kuin lapsiin kohdistuva väkivalta ( kuolemaan johtanut väkivalta on varsin lahjomaton mittari, sillä se ei voi jäädä kirjautumatta tilastoihin ), yhdistin tekemässäni laskelmassa Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tilastotiedot 3 ja 3.5 vuoden ajalta vastaavasti, sekä suhteutin niin puoliso- kuin lapsiin kohdistuvan väkivallan tilastot keskenään, samanmittaiseen ajanjaksoon, jotta ne olisivat vertailukelpoisia. Tämän perusteella sain tuloksen josta käy ilmi, että tuon kyseisen ajanjakson aikana:

"vastaisivat miehet 65 % kuolemaan johtaneesta perheväkivallasta, naiset 35 % :sta."

Palatkaamme nyt tuohon saamaamme tulokseen, ja laajentakaamme näkökulmaamme suomalaiseen yhteiskuntaan ja sen toimijoihin yleisemmin, siihen miten nämä asiat on otettu esiin / esitetty valtion virallisessa tiedotuksessa ja esimerkiksi mm. Suomen "Amnestyn" Akkaryhmän ja Vihreän liiton tiedotuksessa.

Tuo lahjomattomista tilastoista saamamme tulos puhuu omaa karua kieltään suomalaisen perheväkivallan vakavimman osan todellisuudesta, kuolemaan johtaneesta perheväkivallasta, eikä se todellakaan ole lähelläkään sitä mitä meille, päivänvaloa kestämättömistä syistä, eräiden ryhmien sukupuolipoliittisia tarkoituksia varten, jatkuvasti virallisessakin tiedoituksessa opetetaan, väitetään, v a l e h d e l l a a n, siis sitä mitä kuulutetaan myös aina ulkomaille asti, jopa ulkoministeriön voimin, onhan UM kunnostautunut muun muassa työntämällä muutaman viimeisen UM:n Lapsen oikeuksien valvontaraportin täyteen "naisiin kohdistuvaa väkivaltaa" ja "naisiin ja lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa".

Sitä ei ulkoministeriön "valvonta"raportissa sitten muistettukaan mainita, että YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen "suomennos" on siellä UM:n nurkissa parhaillaan uudelleen suomennettavana ( ! ), kun sain kuin sainkin Suomen Unicefin tuon "suomennoksen" pitkin hampain viimein UM:lle uudelleen suomennettavaksi lähettämään, sen jälkeen kun huomasivat, että olin kääntynyt asiassa myös jo kansainvälisen Unicefin puoleen. Ensin ilmoittivat täällä, etteivät he ryhtyisi mihinkään toimiin. Tästä asiasta ei tainnut UM Lapsen oikeuksien "valvonta" "raporteissa" ollakaan sitten mitään mainintaa?

( ! ) Huomaa että ulkoministeriössä tämä nykyisen presidenttimme Tarja Halosen oikeusministeriyden aikana lapsia vastaan tehty petos - selkeä oman edun tavoittelemiseksi tehty petos - on sitten mitä ilmeisimmin haudattu jälleen ö-mappiin, enpä ihmettele yhtään, olihan ulkoministerinämme itse "Tarjan kamu" - Erkki Tuomioja, silloin kun sain kuin sainkin Suomen Unicefin pakotettua lähettämään YK:n yleissopimuksen lapsen oikeuksista ulkoministeriöön uudelleen suomennettavaksi. Pelkkää pelleilyä toiminta on ollut siis Suomen Unicefinkin puolelta.

Ikävä kyllä, myöskään yksikään viranomainen tai suomalainen lastensuojelujärjestö ei kanna vastuutaan näistä asioista, siitä mitä täällä lapsille tehdään, ja Tarja Halonen istuu ihan väärässä linnassa. Olen pahoillani, rouva presidentti, mutta ihan mitä tahansa lapsille ei voi tehdä, ilman että joku asiatonheiskala sitten alkaa lopulta tonkia ja paljastaa sitä tunkiota jonka te olette jälkeenne jättänyt.

http://www.lapsenoikeus.info/KANTELU-OIKEUSKANSLER...

____________________________
"sitten lapsella vain on kaksi äitiä"
- setavallan presidentti Tarja Halonen

PS. vihreiden kädet ovat tässä asiassa varmasti kaikkein punaisimmat, myös Jyrki Kasvin.

jmit (nimimerkki)

Juu, Kasvi voisi lopettaa äänten kalastelun lasten asialla. Todella irvokasta touhua, kun miehen näytöt puhuvat juuri päinvastaista.

Antti Heiskala (nimimerkki)

Näitä periaatteita vastaan kansanedustaja Jyrki Kasvi on eduskunnassa toiminut:

YK:n yleissopimus lapsen oikeuksista
Convention on the Rights of the Child

Article 7

1. The child shall be registered immediately after birth and shall have the right from birth to a name, the right to acquire a nationality and, as far as possible, the right to know and be cared for by his or her parents.

2. States Parties shall ensure the implementation of these rights in accordance with their national law and their obligations under the relevant international instruments in this field, in particular where the child would otherwise be stateless.

....

/ Implementation Handbook for the Convention on the Rights of the Child :
( pari otetta Yk:n yllessopimuksen tulkintamanuaalista )

As with children's right to know their parents,the right to be cared for by
parents is qualified by the words "as far as possible". The purpose of this
proviso is in one sense self-evident. It may not be possible if the parents are dead or have repudiated the child.

....

"as far as possible" also covers the child's right to be cared for by his or her parents

...

Convention on the Rights of the Child

Article 8

1. States Parties undertake to respect the right of the child to preserve his or her identity, including nationality, name and family relations as recognized by law without unlawful interference.

2. Where a child is illegally deprived of some or all of the elements of his or her identity, States Parties shall provide appropriate assistance and protection, with a view to re-establishing speedily his or her identity.

....

/ Implementation Handbook for the Convention on the Rights of the Child :

The right of a child who has been "illegally deprived of some or all of the elements of his or her identity" to be provided by the State with "appropriate assistance and protection with a view to speedily re-establishing his or her identity"
....

This right means that the State must recognize the seriousness to children of any deprivation of their identity by dedicating resources to remedy the situation.

....

antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

jmit (nimimerkki)

Pienet vihreät miehet ja naiset ensin raiskaavat lapsen oikeudet ja sitten kalastelevat ääniä sillä, että he välittävät niin paljon lasten oikeuksista. Edes natsit eivät olleet niin röyhkeitä, että olisivat esiintyneet juutalaisten hyväntekijöinä.

Antti Heiskala (nimimerkki)

Nostan tähän teille esiin otteen tuosta jo edellä linkittämästäni oikeuskanslerille tekemästäni kantelusta YK:n yleissopimuksen lapsen
oikeuksista "suomennoksesta". Otan siitä esille lisää kansanedustaja Jyrki Kasvin varsin hyvin tietämiä, mutta vaikenemia, suomalaisia lapseen kohdistuvia jo valtiotasolla suoritettuja ihmisoikeusrikoksia, ihmisoikeusrikoksia joita kansanedustaja Jyrki Kasvi on sitten yhdessä vihreän puolueensa kanssa ehkä kaikkein innokkaimpana puolueena eduskunnassa propagoinut ja joista hän on siis suoraan vastuussa.

"YK:n yleissopimuksen lapsen oikeuksista - Convention on the Rights of the Child - englanninkielinen alkuperäisteksti kertoo seuraavaa:

"Bearing in mind that, as indicated in the Declaration of the Rights of the Child, ´the child, by reason of his physical and mental immaturity, needs special safeguards and care, including appropriate legal protection, before as well as after birth"

Kirjoittajan suomennos:

Lapsi tarvitsee fyysisestä ja henkisestä kehittymättömyydestään johtuen erityistä suojelua ja huolenpitoa, mukaan lukien ( lapsen) asianmukainen oikeudellinen suojelu, niin ennen syntymää kuin syntymän jälkeenkin.

Virallinen suomennos puolestaan kuuluu näin:

"lapsi ruumiillisen ja henkisen kypsymättömyytensä vuoksi tarvitsee erityistä suojelua ja huolenpitoa, siihen luettuna asianmukainen hoito sekä ennen syntymää että sen jälkeen"

- Jotain unohtui?

Virallisesta "suomennoksesta" on jätetty kokonaan pois tuon alkuperäistekstin kohta lapsen - "including appropriate legal protection " - "oikeudellinen suojelu" ( "before as well as after birth" ). Onkin kysyttävä miksi näin on tehty, ja että onko tuota oikeudellista suojaa sitten tässä maassa lapsille tarjolla enää ollenkaan, varsinkaan ennen lapsen syntymää.

Se, että Suomen valtiota sitovan ihmisoikeussopimuksen sisällöstä on jätetty käännöksessä kokonaan pois lapsen oikeus lailliseen suojeluun, niin ennen syntymää kuin syntymän jälkeenkin, aiheuttaa maassamme satoja, ellei tuhansia lapsiuhreja, joka vuosi. Esimerkkinä tästä maamme välinpitämätön suhtautuminen raskauden aikaisen päihteiden käytön aiheuttamiin satoihin vuosittaisiin pysyvästi vammautuneisiin lapsiin. ( n. 600 lasta / joka vuosi )

Outoa on myös se, että YK:n yleissopimuksen lapsen oikeuksista artiklan 7 mainitsema lapsen oikeus "tuntea vanhempansa ja olla heidän hoivattavaan" "as far as possible" on suomennettu "mikäli mahdollista", eli "if possible".

Lapsella ei Suomessa siis olisi oikeutta myöskään edes lähtökohtaiseen
oikeuteen molempiin vanhempiinsa, kun tuo "as far as possible" olikin Suomessa "if possible", eli hallituksemme mielestä "not possible"!

"not possible"? "

http://www.lapsenoikeus.info/KANTELU-OIKEUSKANSLER...

.........

Tästä kaikesta kansanedustaja Jyrki Kasvi on ollut jo vuosia tietoinen, mutta mitä tekee hän, vaikenee totaalisesti, kaikkien muiden kansanedustajien tapaan. Mutta toiminta ei jää tähän. Tämän laittoman, jopa selkeän rikollisen, kähminnän hyvin tietäen kansanedustaja Jyrki Kasvi kuitenkin äänestyskäyttäytymisellään vieläpä alleviivaa täydellistä piittaamattomuutta lapsen perimmäisistä ihmisoikeuksista ja ihmisoikeussopimusten määräämästä, sillä muu olisi saattanut opportunistille merkitä ongelmia yksinkertaisimmatkin ihmiseen ja ihmisyyteen liittyvät luonnon sanelemat lainalaisuudet kieltävässä "luonnonsuojelupuolueessa".

Sossusetä (nimimerkki)

Kirjoituksen aihepiiriin liittyen kannattaa lukea myös oheinen Kalevan taannoinen artikkeli.

Lähde Kaleva 26.10.2007
URL: http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?j=689258

Pedofiilinaisia on luultua enemmän: Naisten tekemiä lievempiä seksuaalisia hyväksikäyttöjä ei ainia mielletä rikoksiksi.

PEKKA ALA-AHO/KALEVAN ARKISTO

Pedofiilinaisia on oletettua enemmän. Kuopion poliisin rikoskomisario Jorma Makkonen kertoo, että poliisin tietoon tulevat harvat tapaukset ovat tekotavoiltaan törkeämpiä kuin miesten tekemät.

"Naisilla on suoranuottisempaa toimintaa. He käyvät ronskisti suoraan asiaan, siinä missä miehillä hyväksikäyttö voi olla esimerkiksi koskettelua", Makkonen kuvailee perjantain Savon Sanomissa.

Naisten tekemiä lievempiä seksuaalisia hyväksikäyttöjä ei aina mielletä rikoksiksi ja lievät tapaukset voivat jäädä piiloon.

"Hyväilyä ei välttämättä mielletä samalla tavoin uhkaavaksi kuin miehillä, jotka ovat viime vuosina olleet suurennuslasin alla", Lastensuojelun keskusliiton tutkija Heikki Sariola valottaa. Hänen mukaansa lapsilta itseltään täytyy kysyä mahdollisista hyväksikäyttökokemuksista, jos halutaan tietää, mitä lasten elämässä oikeasti tapahtuu. Sariolan mukaan Suomessa aloitetaan tällaiset tutkimukset ensi vuonna.

Tuomio seksistä 13- ja 15-vuotiaiden kanssa

Tilastoihin perustuvien tutkimusten mukaan lapsiin kohdistuvista seksuaalisista hyväksikäytöistä naisten tekemiä on alle viisi prosenttia. Makkonen sanoo, että naiset koskettelevat lapsia miehiä enemmän äitiyden puolestakin.

"Mutta jossain kulkee se hämärä raja, milloin koskettelu on seksuaalista hyväksikäyttöä", rikoskomisario huomauttaa.

Savon Sanomien mukaan lapsiin kohdistuvista hyväksikäytöistä ilmoitetaan aiempaa enemmän. Tapausmäärät ovat kasvaneet noin sadalla tapauksella vuodesta 1999.

Varkaudessa tuomittiin keskiviikkona 22-vuotias kuopiolaisnainen kahden lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä 60 päivän ehdolliseen vankeuteen. Hän oli sukupuoliyhteydessä vuoden 2006 keväällä 13- ja 15-vuotiaiden poikien kanssa. Nainen määrättiin maksamaan kummallekin uhrilleen henkisestä kärsimyksestä 1000 euroa sekä oikeudenkäyntikuluja 1400 euron verran. Oikeudenkäyntiaineisto määrättiin salassa pidettäväksi 60 vuoden ajaksi.

Ulrik (nimimerkki)

jokin aika sitten psykoanalyytikko Elina Renkola esiintyi radiossa, hän totesi että Englanissa ja Kanadassa on tehty tutkimusta joka osoittaa äitien harjoittaman insestin olevan luultua selvästi yleisempää.

Onko kysessä tosiasia vai psykoanalyyttisen uskonnon, toivottavasti viimeinen aivopieru ei jutusta käynyt selville. En tiedä oliko tutkimus oikaa tiedettä vai jotain syväymmärtämistä.

Tiedostot (nimimerkki)

Koska eduskunan hyvä-sisko -verkosto olleee vaikuttanut tiedon pimittämiseen ohessa transparenssin lisäämiseksi Tutkas-seminaarin tiedosto sekä pari muuta tutkimusta

http://tiedostot.keepandshare.com

Riitta N. (nimimerkki)

Pres. Halosen toimet ihmisoikeuksien- ja lasten oikeuksien puolesta ihmetyttää, kun kahlaa oheisen blogin läpi, niin ei voi kuin hämmästellä! Millä "termein" pitäisi kutsua poliitikkoa ja korkeaa EU-virkamiestä, joka raiskaa lapsensa elämän? http://erkkikalevilaakso.blogspot.com/

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Suomalainen hegemonia perustuu siihen, että SDP on miehittänyt oikeusvalvontapaikat, jotta puolue voi tehdä entistä paremmin puoluerikoksia.

SDP:n suhtautuminen tuomio- ja valvontavaltaan on marxilainen. Koska oikeudella on luokkaluonne, on paras, että sekin Montesquen vallanjako-opin osa on puolueen omassa hallinnassa.

Suomalaista oikeusajattelua leimaa oikeistossa rähmällään olo CIA:lle ja NSA:lle sekä vasemmistossa demokraattinen lakimieheys, jonka kirkkaimia tähtiä ovat Tarja Halonen, Anneli Jäätteenmäki ja Mika Illman.

Toisin sanoen yksi oleellinen osa suvereniteetin menetystä on se, että tuomiovallasta alkaa päättää siionistinen suurvalta toisaalta ja toisaalta Sosialistinen Internationaali.

Näin saavutetaan internationalistis-imperialistinen "tasapaino", joka on rakenteellista väkivaltaa kaikkia - niin oikeistolaisia kuin vasemmistolaisiakin alkuasukkaita vastaan.

Suomalaisen oikeusajattelun pohjanoteeraus on SDP:n tiedustelupalvelun jäsen, Mauno Koivisto, jonka tehtävänä oli Turun telekalla vahtia kommunistien toimia. Hän pyrki varmistamaan sen, etteivät velalliset olisi saaneet oikeutta edes hovioikeuksissa eivätkä korkeimmassa oikeudessa sen jälkeen kun käräjäoikeudet olisivat reilusti toimineet. Mauno Koiviston oikeuspoliittinen seminaari oli yrittäjiä vastaan suunnattu Wannseen konferenssi.

Koiviston aikana sosialidemokraattiset piispat vehkeilivät virsikirjastakin pois 1600-luvulta peräisin olleen virren 440 pois. Näin varmistettiin se, ettei edes Jumala tulisi avuksi.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Antti Heiskalalle toteaisin, ettei ilmeisesti suomenkielisellä käännöksellä ole juridista merkitystä, vaan alkuperäistekstillä.

Näin ollen se, mitä suomenkielisestä tekstistä puuttuu, on valantehneen kielenkääntäjän virkavirhe.

Suomessa on voimassa sama sopimus kuin muissakin maissa, ei runneltu "Suomi"-versio.

Voisit kirjoittaa johonkin Oikeuspolitiikka-lehteen asiasta. Sopimuksen kelvottomasta käännöksestä vastannee valtioneuvostossa Tuija Brax (vihr).

Mutu (nimimerkki)

Suurin ongelma taitaa olla se,että keskustelu on liian yksipuolista ja samoin tutkimukset.Olisikin hyvä selvittää ihmisten motiivit ja yrittää saada puolueetonta tietoa,nyt se tuntuu olevan lähes mahdotonta.Surullisinta tässä on se,että väkivaltaa ei tuomita niinkuin se pitäisi tuomita oli tekijänä mies tai nainen.Ruvetaan puolustelemaan omaa sukupuolta henkeen ja vereen vaikka tietäisikin sen olevan moraalisesti arvelluttavaa.Ongelma taitaa tasa-arvo keskustelun etenemisessä olla sittenkin ihmisten korvien välissä.

Sykermeetikko (nimimerkki)

Ahem, huomauttaisin vain, että pedofilia ei ole synonyymi lapsen seksuaaliselle hyväksikäytölle. Ahdistelija voi suuntautumiseltaan olla mitä tahansa, eikä niitä tule syyttää toisistaan.

Mielenkiintoista tosiaan oli tuo, että 40% lähisuhteissa esiintyvästä väkivallasta on naisten tekosia. Tuota tullee käytettyä argumenttina käytännön tason väittelyissä tulevaisuudessa, kiitos!

Antti Heiskala (nimimerkki)

Tapio O. Neva kirjoitti: "Antti Heiskalalle toteaisin, ettei ilmeisesti suomenkielisellä käännöksellä ole juridista merkitystä, vaan alkuperäistekstillä."

Ja kuitenkin juuri tuo suomekielinen käännös oheistettiin kansanedustajille, mm. Jyrki Kasville, kun hän äänesti tahallisesti isättömiksi tehtävien lasten tehtailun puolesta ja sen puolesta, että osalta lapsia kiellettäisiin isä jo lain voimin.

Ja juuri tuota "suomennosta" ihmiset siteeraavat siinä julkisessa lapsen ihmisoikeuksia koskevassa keskustelussa jonka pohjalta kansanedustajat äänensä antavat.

Tapio O. Neva: "Näin ollen se, mitä suomenkielisestä tekstistä puuttuu, on valantehneen kielenkääntäjän virkavirhe."

- Kääntäjä on pieni kala tässä jutussa. Vastuu ihan muualla.

______________________________
"sitten lapsella vain on kaksi äitiä"
- Tarja Halonen

Antti Heiskala (nimimerkki)

PAHA SAA PALKKAA,

"lapsiasiavaltuutettu" Maria Kaisa Aula,

Eräs surullisimmista ja tradgikoomisimmista näkökulmista tähän suomalaiseen lapsen ihmisoikeuksien piilotteluun on se, että jopa "lapsiasiavaltuutettu" Maria Kaisa Aula on säännönmukaisesti vaiennut, jopa kieltäynyt tuomasta esiin alkuperäisen ja Suomen valtiota juridisesti sitovan YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen lapselle tarjoamaa oikeudellista suojaa/suojelua. Siitä Aula ei hiiskahdakaan, saati sitten että hän olisi ollut vaatimassa mitä ilmeisimmin lapsen ihmisoikeuksien kaventamiseksi ja alasajamiseksi tarkoituksellisesti väärennetyn, "suomennetun", YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen korjaamista asianmukaiseksi.

Näin siis toimii myös arvoisa lapsiasiavaltuutettu Maria Kaisa Aula, vaikka juuri YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen noudattamisen valvominen ja sen sisällön esiintuominen on hänen lainmukainen virkatehtävänsä, se mistä hän sitten huonosti ansaitseman palkkansa nostaa.

http://www.lapsenoikeus.info/lapsiasiavaltuutetun-...

Olen jo vuosikaudet tässä asiassa myös Maria Kaisa Aulaa kaidalle polulle paimentanut, mutta "lapsiasiavaltuutettu" Maria Kaisa Aula on, lapsen perimmäisistä ihmisoikeuksista täysin piittaamattomasti, enemmänkin keskittynyt tuomaan esiin esimerkiksi presidentti Tarja Halosen lausumia, joissa tuo ketku kehtaa vielä kehoittaa "kuuntelemaan lapsia".

____________________________
"sitten lapsella vain on kaksi äitiä"
( ja lailla kielletty isä )
- presidentti Tarja Halonen

Erkki K. Laakso (nimimerkki)

Viedään Suomi perustettavaan EU-tuomioistuimeen ja vaikkapa ryhmäkanteella, kun Lissabonin sopimus astuu voimaan! Euroopan ihmisoikeussopimus on po. tuomioistuinta sitovaa ja velvoittavaa. EIT on jo Suomen osalta *raiskattu*..
http://erkkikalevilaakso.blogspot.com/

Antti Heiskala (nimimerkki)

PAHA SAA PALKKAA,

Vastaava "erikoistutkija", sukupuolisyrjintävirkamies Jouni Varanka
ei vastannut.

"Erikoistutkija" Jouni Varanka vastasi vuosikausia virkansa puolesta "miehiin ja tasa-arvoon liittyvistä kysymyksistä" "Tasa-arvoyksikössä" ( no nykyäänhän tuossa hallituksen "tasa-arvopolitiikkaa" valmistelevassa "Tasa-arvoysikössä" ei enää ole edes tuota yhtä kapo-miestä ).
On erikoista, ettei tämä "erikoistutkija" Jouni Varanka kyennyt vastaamaan yhteenkään häneltä vuosien aikana jo kymmeniä kertoja kysyttyyn aivan kaikkein keskeisimpiin miehiin ja tasa-arvoon liittyvään kysymykseen. Jotkut asiat kuitenkin olivat hänen mielessään kristallinkirkkaina.

"Isien oikeuksien liike on taantumuksellinen, antifeministinen"

ja "tasa-arvo on myös miesten ystävä".

-- Profeministimiehet ja sukupuolisyrjintävirkamies Jouni Varanka

Eikö olekin aivan upeaa vastuun kantamista, miehiin ja tasa-arvoon liittyvistä kysymyksistä vastaamista, vastuullista viranomaistoimintaa meillä Suomessa. Älkää kuitenkaan huoliko lapsukaiset, kaikki hienosti, luin "lapsiasiavaltuutetun" sivuilta seuraavaa: "Presidentti Tarja Halonen kehottaa kuuntelemaan lapsia"

______________________________
"sitten lapsella vain on kaksi äitiä"
--Tarja Halonen

http://www.lapsenoikeus.info/haaste-julkiseen-vait...

Erkki K. Laakso (nimimerkki)

Jos Halosella on *kahden korvan* lisäksi "kaksi silmää", niin kävisi lukemassa täältä: http://erkkikalevilaakso.blogspot.com/

riidankylvaja (nimimerkki)

Amnesty Internationalin mukaan USA pysyvänä ihmisoikeuksien rikkojana Kiinaakin pahempi.

http://www.globalissues.org/article/139/the-usa-an...

No-Amnesty Finland (nimimerkki)

Suomen Amnesty on eräs kaikkein pahimmista riidankylväjistä, sukupuolen perusteella syrjimistä ja ihmisoikeuksien loukkaamista tavoittelevia tahoja Suomessa.

Löytyykö Suomesta ihmisoikeuksien puolustajia? (nimimerkki)

Kuka veisi Amnestyn Akkaryhmän oikeuteen?

riidankylvaja (nimimerkki)

USA murhaa joka päivä viattomia lapsia ja siviilejä imperialistisissa sodissaan. Hyvä sotakaveri Suomella siis.

http://www.unknownnews.net/casualties.html

Kröhm (nimimerkki)

Eiköhän aika moni maa osallistu siviilien tahattomaan murhaamiseen.Hyvänä esimerkkinä voisi mainita YK:n talouspakotteet jotka yleensä vaikuttavat kaikista heikoimpiin ja sitä kautta esim.Pohjois-Koreassa nälänhätään ja siviilien kuolemiseen.Muista maista puhumattakaan.

MARKUS RURIK RÄSÄNEN (nimimerkki)

PORVARILLISTEN TALOUSTIETÄJIEN PAINAJAINEN

www.markusreed.julkaisee.fi ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja Markus ”Red” Räsänen kommentoi:

Katso: ”Porvarillisen sumutuksen pikakurssi”.

https://kotisivukone.fi/app/www/markusreed.julkais...

Antti Heiskala (nimimerkki)

TASA-ARVOTESTI KANSANEDUSTAJA JYRKI KASVILLE

Siis sama kysymys kovin hiljeiseksi heittäytyneelle Jyrki Kasville, uudelleen: Oletko Jyrki Kasvi jo allekirjoittanut tasa-arvoadressin: "Adressi:
Biologisen isän oikeudet"?

Mm. Päivi Räsänen (kd), Ben Zysckowitz ( kok) ja Ville Niinistö (vihr.) ilmoittivat minulle allekirjoittaneensa sen. Mutta onko kansanedustaja Jyrki Kasvissa miestä edes ilmoittamaan kantaansa asiaan?

Tällaisen kysymyksen lähetin jo tuossa kesän alussa kansanedustajille, mediaan, tutkijoille ministeriöihin ym. - siis ns. isoon jakeluuni - sekä postasin kysymyksen mm. Vihreän langan keskustelupalstalle.

Antti Heiskala
28.5.2009

Hei,

Tänään lähestyn teitä hyvin yksinkertaisella tasa-arvoon ja ihmisoikeuksiin liittyvällä kysymyksellä. Esitän kaikille kansanedustajille ( ja muillekin postini vastaanottajille ) avoimen julkisen kysymyksen:

Ketkä teistä kannattavat sukupuolten välistä tasa-arvoa? - eli: Ketkä teistä kannattavat lapsen yhtäläistä oikeutta molempiin vanhempiinsa, isäänsä ja äitiinsä?

Odotan postini vastaanottajilta asiallisia vastauksia, mieluiten julkisesti.

"Tasa-arvoviranomaisten" ei tarvitse vaivautua, sillä he ovat jo vakuuttaneet meidät siitä etteivät he kannata sukupuolten välistä tasa-arvoa tai lapsen tasa-arvoisuuden ja lapsen ihmisoikeuksien huomioon ottamista.

Toinen asia: Jos kannatatte lapsen oikeutta molempiin vanhempiinsa ja sukupuolten välistä tasa-arvoa niin nimi alle vaan: Adressi: Biologisen isän oikeudet http://www.adressit.com/mikael77
Tulen ystävällisesti huomioimaan osallistumisenne adressiin.

ystävällisin terveisin,
antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

MARKUS RURIK RÄSÄNEN (nimimerkki)

PORVARILLISTEN TALOUSTIETÄJIEN PAINAJAINEN

www.markusreed.julkaisee.fi ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja Markus ”Red” Räsänen kommentoi:

PORVARIT TYÖHARJOTTELUUN

https://kotisivukone.fi/app/www/markusreed.julkais...

MARKUS RURIK RÄSÄNEN (nimimerkki)

PORVARILLISTEN TALOUSTIETÄJIEN PAINAJAINEN

www.markusreed.julkaisee.fi ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja Markus ”Red” Räsänen kommentoi:

KAPITALISMIN KOHTALONSINFONIA.

MITÄ TAPAHTUU SINFONIAN LOPUSSA:

https://kotisivukone.fi/app/www/markusreed.julkais...

Käyttäjän helenat kuva
Helena Tornberg

Kiitos Jyrki, seksistä ja vallankäytöstä tulee avoimesti puhua. Seksiviritteistä alistamista ja ahdistelua löytyy monella eri tasolla. Vaikeaa on jo se kun kehitymme ja kypsymme persoonina niin eri tahtiin.
Tässä muka seksi-vapaassa maassa näyttää olevan monenlaisia tabuja. Moni lapsi ja nuori suostuu epämiellyttäviin ja minuutta raastaviin yhteisseksi-juttuihin jne. jotta saa edelleen olla kaveriporukassa.
Meidän aikuisten tulee tarjota lapsille ja nuorille turvallisen tunneilmapiirin jossa seksuaalisuus mahtuu kasvamaan nautinnolliseksi elämänvoimaksi.

MARKUS RURIK RÄSÄNEN (nimimerkki)

PORVARILLISTEN TALOUSTIETÄJIEN PAINAJAINEN

www.markusreed.julkaisee.fi ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja Markus ”Red” Räsänen kommentoi:

Antikapitalistinen sivistysliike etenee.

ILMASTONMUUTOKSEN VASTUSTAMINEN ON PORVAREITTEN PETKUTUSTA.

EIVÄT HE AIO MITÄÄN TEHDÄ.

https://kotisivukone.fi/app/www/markusreed.julkais...

MARKUS RURIK RÄSÄNEN (nimimerkki)

PORVARILLISTEN TALOUSTIETÄJIEN PAINAJAINEN

www.markusreed.julkaisee.fi ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja Markus ”Red” Räsänen kommentoi:

Lähes kaikki itsestään pitävät, veloissaan rypövät ”keskiluokkaiset”, ovat yksinkertaisia jyväjussinpentuja.

https://kotisivukone.fi/app/www/markusreed.julkais...

Lukija (nimimerkki)

Vai on se taksilla ajelu valtion laskuun joukkoliikennettä ? Mitään näin typerää en ihan vähään aikaan ole kuullutkaan ja ketä vielä kiinnostaa, mitä sinulla on sanottavaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset